sly6 Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 tutaj sa pewne ceny produktow http://www.frankfurt-airport.com/content/f.../duty_free.html
sly6 Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 a ile bedziesz miec czasu we Frankfurcie?
as_123 Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 we Frankfurcie 1h 50 minut. Odlot z tego samego Terminala, więc chyba ok. poczytałam co pisaliście i chyba dam rade :-) po prostu pierwszy raz lecę z przesiadką ..
wilkbiker Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 a czy w bagażu głównym można przewozić alkohol w szkle ? Nie znalazlem tego na stronach lufthansy.
sveg Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 no oczywiście. tylko w bagażu głównym, w podręcznym tylko z duty free alkohole można wnosić. do 1l mocnego alko można brać, z innymi nie pamiętam limitów do usa. tylko trzeba dobrze zabezpieczyć, żeby nie potłukli butelki.
sly6 Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 tego czasu jest duzo i malo.jak sie spozni samolot to nie bedziesz miec za duzo czasu na zakupy ..
as_123 Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 Zakupy to duzo powiedziane :-) jedną, konkretną rzecz chcialam sobie kupić. Ale ceny te z linka nie są jakieś super atrakcyjne więc odpuszczam wogole sklepy we Frankfurcie. więc w niecałe 2 h powinnam dotrzec na górę i odnaleźć swoją bramke. no oczywiście jesli nie będzie żadnych opóźnień... we will see....
marcin1 Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 witam! iż lece do US za 4 dni dodam pare szczegolow...moge powiedziec ze jade w ''ceimno'' bez owej zgody ze rodzice mnie puszczaja no i bez zaswiadczen na leki (2 opakowania tabletek i inhalator) sa one na recepte a lekarz powiedzial ze nic mi nie potrzeba....wiec zyczcie mi szczescia moze mnie wpuszcza...
sly6 Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2011 to ciekawego masz tego lekarza,ja kiedy prosilem to nie mialem zadnego problemu u zadnego lekarza w roznych okresach czasu .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.