KaeR Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 yyyyy Jechalas na koncert Herkulesa i Xeny? Nie rozumiem. Ja pamiętam te dwie postacie i właśnie z uwagi na to, że OD to inna grupa docelowa niż typowy konsul taka dyskusja bylaby ciekawa. Sam zespol spoko. mam wszystkie plyty.
Joanna30 Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Oj tam, oj tam... Ja z konsulem rozmawiałam na temat Backstreet Boys
KaeR Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Oj tam, oj tam... Ja z konsulem rozmawiałam na temat Backstreet Boys Przeciez to dla naszego pokolenia jak Pink Floyd.
Joanna30 Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 Z całym szacunkiem, ale to jednak nie ta liga I to mówię ja, która była na kilkunastu koncertach BSB, a na żadnym koncercie Pink Floyd
KaeR Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2014 I to mówię ja, która była na kilkunastu koncertach BSB, a na żadnym koncercie Pink Floyd Kiedys (jakies 20 lat temu), to bym sie oflagowal i podpalil w ramach protestu na takie wyznanie a dzis... sam bym na BSB poszedl.
Gusia21 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 Dzięki za rozwianie moich obaw :-) Jeśli chodzi o pytania o One Direction, to niech pyta, raczej mnie nie zaskoczy żadnym ;-) Aha, jak myślicie czy bilet lotniczy w obie strony za 2700zł jest ceną w miarę względną czy da się coś jeszcze taniej znaleźć? Jeśli tak, to na jakich stronach najlepiej poszukać? Ja bilety w takiej cenie wyszukałam na stronie British Airways Polska. Wylot z Okęcia 30 września, przylot na Heathrow, następnego dnia lot do Miami. Powrót 6 października z przesiadkami w Nowym Jorku i Londynie.
Gość Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 Co do wyszukiwania lotow to ja korzystam z http://www. travelocity.com/ . I powodzenia na rozmowie
haneczka019 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2014 Dzięki za rozwianie moich obaw :-) Jeśli chodzi o pytania o One Direction, to niech pyta, raczej mnie nie zaskoczy żadnym ;-) Aha, jak myślicie czy bilet lotniczy w obie strony za 2700zł jest ceną w miarę względną czy da się coś jeszcze taniej znaleźć? Jeśli tak, to na jakich stronach najlepiej poszukać? Ja bilety w takiej cenie wyszukałam na stronie British Airways Polska. Wylot z Okęcia 30 września, przylot na Heathrow, następnego dnia lot do Miami. Powrót 6 października z przesiadkami w Nowym Jorku i Londynie. Polecam expedia.com i kayak.pl .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.