Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

yyyyy Jechalas na koncert Herkulesa i Xeny? Nie rozumiem. Ja pamiętam te dwie postacie i właśnie z uwagi na to, że OD to inna grupa docelowa niż typowy konsul taka dyskusja bylaby ciekawa.

Sam zespol spoko. mam wszystkie plyty. :)

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Oj tam, oj tam... Ja z konsulem rozmawiałam na temat Backstreet Boys :D

Przeciez to dla naszego pokolenia jak Pink Floyd. :P

Napisano

I to mówię ja, która była na kilkunastu koncertach BSB, a na żadnym koncercie Pink Floyd :lol:

Kiedys (jakies 20 lat temu), to bym sie oflagowal i podpalil w ramach protestu na takie wyznanie a dzis... sam bym na BSB poszedl. :P

Napisano

Dzięki za rozwianie moich obaw :-) Jeśli chodzi o pytania o One Direction, to niech pyta, raczej mnie nie zaskoczy żadnym ;-) Aha, jak myślicie czy bilet lotniczy w obie strony za 2700zł jest ceną w miarę względną czy da się coś jeszcze taniej znaleźć? Jeśli tak, to na jakich stronach najlepiej poszukać? Ja bilety w takiej cenie wyszukałam na stronie British Airways Polska. Wylot z Okęcia 30 września, przylot na Heathrow, następnego dnia lot do Miami. Powrót 6 października z przesiadkami w Nowym Jorku i Londynie.

Napisano

Dzięki za rozwianie moich obaw :-) Jeśli chodzi o pytania o One Direction, to niech pyta, raczej mnie nie zaskoczy żadnym ;-) Aha, jak myślicie czy bilet lotniczy w obie strony za 2700zł jest ceną w miarę względną czy da się coś jeszcze taniej znaleźć? Jeśli tak, to na jakich stronach najlepiej poszukać? Ja bilety w takiej cenie wyszukałam na stronie British Airways Polska. Wylot z Okęcia 30 września, przylot na Heathrow, następnego dnia lot do Miami. Powrót 6 października z przesiadkami w Nowym Jorku i Londynie.

Polecam expedia.com i kayak.pl :) .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...