sysia9111 Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Dnia 23.11.2017 o 19:37, Michał Paczyński napisał: Gratulacje! Tez bym chcial we wtorek sie taka informacja podzielic Oj zebys wiedzial, ze za duzo... Musze sobie zrobic bana na to forum chyba Jeszcze dwa dni
bloczek2 Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 No i dlaczego stresujesz jeszcze bardziej?! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
quarterback87 Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Sysia i Michał, dlaczego wizja rozmowy z drugim człowiekiem Was stresuje? Nikt tam Was nie pogryzie, ani nie zje. Co najwyżej odejdziecie z paszportem, a na to macie małe szanse. Powodzenia.
bloczek2 Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Mnie osobiście zależy na wyjeździe, jeszcze biorąc pod uwagę zaplanowany czas od a do z, zatem szkoda byłoby odejść z tym paszportem.Jeszcze mam jedno pytanie, na rozmowę z wymaganych dokumentów potrzebuję: potwierdzenie złożenia wniosku ds160, potwierdzenie płatności oraz potwierdzenie umówienia się na spotkanie? Nic więcej nie potrzeba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
hakunaMATA Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Nie trzeba. Najprawdopodobniej tylko potwierdzenie złożenia wniosku sprawdzą, ale te dwa pozostałe dokumenty lepiej mieć na wszelki wypadek.
sysia9111 Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 Dnia 26.11.2017 o 18:26, quarterback87 napisał: Sysia i Michał, dlaczego wizja rozmowy z drugim człowiekiem Was stresuje? Nikt tam Was nie pogryzie, ani nie zje. Co najwyżej odejdziecie z paszportem, a na to macie małe szanse. Powodzenia. Ja już nie muszę się martwić nie czytałeś mojego postu . Wizę już mam Wspieram jedynie kolegę
sysia9111 Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 22 godziny temu, Michał Paczyński napisał: Mnie osobiście zależy na wyjeździe, jeszcze biorąc pod uwagę zaplanowany czas od a do z, zatem szkoda byłoby odejść z tym paszportem. Jeszcze mam jedno pytanie, na rozmowę z wymaganych dokumentów potrzebuję: potwierdzenie złożenia wniosku ds160, potwierdzenie płatności oraz potwierdzenie umówienia się na spotkanie? Nic więcej nie potrzeba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A gdzie jedziesz do Nowego Jorku ??
bloczek2 Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2017 Kalifornia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bloczek2 Napisano 28 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2017 Uwaga... mamy to! Opisze sytuacje osobista i sam przebieg spotkania. Ja 23 lata, informatyk, nie studiuje, tylko pracuje, moja dziewczyna 19 lat, pracuje jako sprzedawca w jednym ze sklepow w centrum handlowym, mieszkamy w Warszawie, wynajmujemy mieszkanie. Spotkanie na 8 godzine, 8:20 wyszlismy juz na zewnatrz. Sam przebieg do rozmowy zgodny z tym, co wszyscy tutaj pisali. Nie bralismy tylko numerkow, tylko ustawila sie mala kolejka (bylismy chyba 7 w kolejce, wiec podeszlismy po 5 mintuach na rozmowe) Z poczatku czynne jedno okienko, gdzie przyjmowala mila pani, ktora mowila po polsku. Za chwile otworzylo sie dodatkowe okienko, gdzie siedzial Pan, ktory nie wygladal przyjaznie, pondadto maglowal ludzi okropnie (przynajmniej takiego jednego chlopaka) no i rozmowa byla po angielsku. Przyszla nasza kolej i juz mielismy kierowac sie do w/w Pana, ale otworzylo sie okienko trzecie, gdzie nas zaproszono i rozmowa wyglada nastepujaco: - Dzien Dobry - Cel podrozy? (odpowiedzielismy, ze Kalifornia) - Na jak długo? (14 dni) - Czym sie zajmujemy? (oboje pracujemy, ja tu i tu, moja dziewczyna tu i tu) - Ile zarabiamy? (tyle i tyle) - Kto finansuje? (my) Chwile poklikal i wiza zostala przyznana, gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.