daruska19 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 sa wogole jakies szanse ze ojczym otrzyma skoro jest bezrobotny?
sly6 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 a to zalezy co powie,pokaze na rozmowie..jedni dostaja wize a inni nie ..i na jakiego Konsula trafi bo jeden powie nie ma problemu a inny powie ze nie ma wizy za brak zwiazkow z Polska .
daruska19 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 no ale w sumie no to żona i jeszcze 2 dzieci, może to przejdzie, gdzies slyszalam zeby nie pokazywac ze zalezy na wizie, kurcze ale juz nie wiem co robic, niby moja mama i babcia dostaly wizy bez problemu, ale to taka loteria i konca nie widac
sly6 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 to zalezy od tego jak dlugo byly w USA ,,czy wracaly na czas podany w formularzach a to jest czasami wazne to nie zadna loteria,,poprostu spotykasz na swojej drodze rozne osoby i roznie Cie widza,,tutaj moze byc aby loteria-bo nie wiadomo na kogo trafisz i tyle ale chcialbym miec taka loterie w wizach a nie w spotykaniu ludzi na ulicy i w zyciu codziennym ze tak powiem ...
daruska19 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Dzieki, w takim razie pozostaje teraz tydzien czekania na wizyte w krakowie;/
pyśka Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Poćwiczcie uśmiechy przez ten tydzień. To na prawdę pomaga:)
sly6 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 pozostaje az 1 tydzien aby sie przygotowac,,raz co razem mowic,jak mowic,ubranie odpowiednie,nie mowie o garniuturze ale niech bedzie odpowiednie czasami takie cos jest tak samo wazne .
daruska19 Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 problem w tym ze nie mieszkamy razem wiec ciezko razem sie dogadac ale zostaja 4 godziny w pociagu
Bartolo1234 Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 Witam. Jestem nowy na forum i nie bardzo się orientuje co i jak Więc tak mam 17 lat i chciałbym jechać na wakacje do wujka do Chicago, jednak boje się, że nie dostane wizy.. ;( Mogłby ktoś mi powiedziec od czego mam się zabrać, jakies wskazówki co do wizyty w ambasadzie ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
sly6 Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 zacznij od lektury tego forum oraz tematu ...masz tez jak wyplenic ds 160 znajdziesz ten temat bez trudu oraz strone Ambasady USA http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html daruska to juz telefonow nie ma?mozna sobie pogadac przez telefon o takich sprawach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.