ilya_ Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2012 a 6 lat temu mając 19 lat czemu dokladnie nie dosales promesy ? pracowałeś już wtedy ? consul będzie patrzył czy przez te 6 lat Twoja sytuacja się zmieniła jeśli się nie ewidentnie zmieniła to moze byc lipa
wbofabiniak Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2012 Byłem w tym czasie w wojsku a tak to praca nielegal... jak sie nie uda to poczekam do czerwca moze zniosa WIZY!!! heheh
kzielu Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2012 Wolisz byc wyslanym na drzewo ze lotniska w US zamiast z ambasady i zaplacic 2k za bilet zamiast $140 w ambasadzie ?
sly6 Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2012 wbofabiniak dobrze sie zapoznaj z zasadmi takiego ruchu bezwizowego..masz troche na forum napisane .
wbofabiniak Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 Podajcie jakies linki do tego ruchu bezwizowego bo nie wiem w ktorym dziale szukac. aaa i jeszcze jedno jak moj kumpel nie ma swojego mieszkania tylko mieszka u znajomego to normalnie moge podac miejsce zamieszkania tego znajomego?Dzieki za pomoc!!!pozdro
sly6 Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 Mozesz podac pod warunkiem ze ten ktos bedzie wiedzial o tym,pamietaj o tym ze ten znajomy sie zgadza to za malo. co do plusow i minusow to masz tutaj opisane http://forum.usa.info.pl/topic/13351-plusy-i-minusy-ruchu-bezwizowego/ zobacz tez dzial Kanada co pisze o ruchu takim jak jest tam i co bywalo i bywa na granicy a przeciez wiz juz nie ma.masz temat przyczepiony wiec latwo go znajdziesz
wbofabiniak Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Pytanie jeszcze jedno przy wypełnianiu wniosku ds-156 trzeba podac szkołe lub miejsce pracy. Skoro pracuje nielegalnie to co mam wpisac? dzieki za pomoc pozdrawiam
Jim Beam Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2012 Pytanie jeszcze jedno przy wypełnianiu wniosku ds-156 trzeba podac szkołe lub miejsce pracy. Skoro pracuje nielegalnie to co mam wpisac? dzieki za pomoc pozdrawiam bezrobotny
sly6 Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2012 I po co takie cos wypelniasz jak ds 156?jak potrzebujesz ds 160,,tych ds 156 juz sie dawno nie wypelnia i bylo to juz opisane i zaznaczone na forum,,kto Ci kazal i kaze takie cos wypelniac..jak zadzwonisz na infolinie to tylko stracisz kase bo nie bedziesz znac numeru z ds 160... widziales moze temat na forum o tym? a chociaz na stronie Ambasady USA zapoznaj sie dobrze z tym .
wbofabiniak Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2012 ale takie pytanie jest tez w ds-160
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.