Joanna30 Napisano 17 Marca 2011 Zgłoś Napisano 17 Marca 2011 Wypełnia się formularz cenny i druk I-94. http://agentlot.com/Info/PL/aspx/Content__...ubMenuId=001003 Druki są roznoszone w samolocie, podczas lotu do USA, a oddaje się je urzędnikowi imigracyjnemu po przylocie. Część druku I-94 zostanie Ci wklejone/wszyte do paszportu (i pamiętaj, żeby go oddać przy wylocie ze Stanów, bo to będzie Twoje poświadczenie, że opuściłeś kraj) Pamiętaj, żeby wziąć biały druk I-94. Będą go mieli w Lufthansie. Niemcy latają bez wiz, więc będą mieli druki innego koloru (chyba zielone), ale Ty masz wziąć biały.
Arlen Napisano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Ok. Dzięki wszystkim za pomoc, chyba jestem już całkowicie gotów . Ah jeszcze jedno, chyba nie ma żadnych przeciwwskazań aby odkleić numer nadanie paszportu z niego oraz oderwania tej żółtej karteczki informacyjnej wpiętej przy wizie ?
sly6 Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Arlen uwazaj z odrywaniem tej karteczki aby duze dziury nie zostaly ,jedni zostawiaja a inni co do tego numeru to mozesz to spokojnie oderwac :)usunac
Arlen Napisano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 OK ! Większość drogi już za mną dotarłem do Nowego Jorku teraz tylko 8 godzin oczekiwania na samolot :/. Musze przyznać ze tu na lotnisku to zupełnie inna kultura, nie to co w Polsce czy Frankfurcie , dobrze nie opuściłem odprawy a już mnie zagarną jakiś gość i wszędzie oprowadził gdzie musiałem się udać, ogólnie co chwila ktoś się pyta czego szukasz i coś ci trzeba a nie wszystko na własne kopyto . Tylko jeszcze jak bym teraz znalazł jakieś miejsce gdzie mogę podładować lapka to by był git to juz tylko na 20 min baterii zostało ;/ Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc ! Bez was bym pewnie dostał zawału . Pozdrowienia z Nowego Jorku.
sly6 Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 to sie moze spytaj tych uprzejmych gdzie mozesz podladowac baterie do laptopa-moze Ci pozwala pisac z podlaczonym laptopem a moze juz nie ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.