Joanna30 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Jeśli masz NOA1 z 8 lutego, to nie minęły nawet cztery miesiące. Naprawdę najlepszym wyjściem jest uzbroić się w cierpliwość. Wiem, że łatwo jest mówić, ale naprawdę nie masz innego wyjścia. Przed Tobą co najmniej 2 miesiące czekania.
Ania2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki za odp. ale jak sprawdzam Kalifornię to dają też lutowe więc żyję nadzieją że może trafią we mnie.
Ania2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 ilu tu jest użytkowników którzy nadal czekają na NOA 2?
LadyPiret Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 ilu tu jest użytkowników którzy nadal czekają na NOA 2? Hej ja czekam na NOA2, spodziewam się odpowiedzi gdzieś pod koniec sierpnia/początek września.
Ania2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Hej ja czekam na NOA2, spodziewam się odpowiedzi gdzieś pod koniec sierpnia/początek września. a kiedy dostałaś NOA1?
freja Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Czekanie jest okropne, wspolczuje sama odczekalam swoje 8 miesiecy w CSC. Czlowiek przechodzi wszystkie etapy, od nadziei, ze bedzie szybko; poprzez radosc, ze juz daja tu i tam noa2 nielicznym z jego miesiaca, poprzez gniew -co sie kurde dzieje; zalamanie -nie no, to sie chyba nigdy nie skonczy; pogodzenie sie z losem - kiedys w koncu dadza; niedowierzanie - o kuuuuurde, dali! cud! i konczy sie na radosci. Trzeba wytrzymac i miec nadzieje, ze bedzie to 6-7 miesiecy, a nie 9-10 jak w moim przypadku.
AgnieszkaS Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2013 Czekanie jest okropne, wspolczuje sama odczekalam swoje 8 miesiecy w CSC. Czlowiek przechodzi wszystkie etapy, od nadziei, ze bedzie szybko; poprzez radosc, ze juz daja tu i tam noa2 nielicznym z jego miesiaca, poprzez gniew -co sie kurde dzieje; zalamanie -nie no, to sie chyba nigdy nie skonczy; pogodzenie sie z losem - kiedys w koncu dadza; niedowierzanie - o kuuuuurde, dali! cud! i konczy sie na radosci. Trzeba wytrzymac i miec nadzieje, ze bedzie to 6-7 miesiecy, a nie 9-10 jak w moim przypadku. Zgadzam sie z ta radoscia na koniec jak zobaczy sie ze aplikacja zostala zaakceptowana, to jest niesamowite uczucie, ktorego nie da sie opisac. Co prawda ja nie czekalam tak dlugo bo niecale 5 miesiec, ale to tylko dzieki pomocy pani senator, ktorej dziadkowie pochodza z polski, nie wiem czy fakt ze pani senator posiada polskie korzenie cos dalo, ale nagle zaakceptowali aplikacje i teraz czekamy na papierowe NOA2, potemsprawdzanie czy nvc otrzymalo nasza aplikacje i otrzymanie numeru sprawy od nvc, no a potem az ambasada otrzyma nasze dokumenty
LadyPiret Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 a kiedy dostałaś NOA1? 27.02.2013 Z tego co widze, to Kalifornia przyspieszyla troche i sa juz na styczniu/lutym. Na VJ wiele osob z konca lutego dostalo niedawno NOA2
KasiaWawaa Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 hej, ja czekam na noa 2 , noa 1 jakos w polowie marca 2013, Vermont, tez nie mogę się doczekac
Magda10 Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2013 no to jeszcze trochę czekania zostało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.