Jackie Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Kurde tak czułem, że trafiłem na bogofoba. Nie trafiłeś. Co nie zmienia faktu że wiara a prawo to różne sprawy. Nic nie muszę sugerować. Ktoś dążący do unicestwienia swojego gatunku nie tylko nie ma rozsądku, ale jest również niespełna rozumu. Homoseksualiści dążą do unicestwienia gatunku??? j.w. To znaczy co? Dążę do unicestwienia gatunku? Moja koleżanka która w ogóle nie planuje mieć dzieci a wyszła za mąz też do tego dąży? Nie wiem. Nie znam cię. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że homoseksualizmu sama byś nie wymyśliła. Nie wiem gdzie byli rodzice, gdy kształtował się twój światopogląd. Homoseksualizmu nikt nie wymyślił. Światopogląd moich rodziców różni się w wielu sprawach od mojego. Jaki wymuszony? Jak ona przecież tego chce, bo on jej cukierki kupuje itp... Na jakiej podstawie odbierasz jej prawo, o które sama tak zajadle walczysz? Prawo do samostanowienia o sobie. Myślałam że rozmawiamy poważnie. Z mojej strony EOT.
emigum Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Nie trafiłeś. Co nie zmienia faktu że wiara a prawo to różne sprawy. Oczywiście. Ale ja tylko starałem się być - jak ty - politycznie poprawny. Jeszcze ktoś wierzący by się na mnie obraził? Homoseksualiści dążą do unicestwienia gatunku??? To znaczy co? Dążę do unicestwienia gatunku? Moja koleżanka która w ogóle nie planuje mieć dzieci a wyszła za mąz też do tego dąży? Pytania retoryczne. Kolejne pokolenia same się z jajek wyklują? Homoseksualizmu nikt nie wymyślił. Światopogląd moich rodziców różni się w wielu sprawach od mojego. Yhy sam się stworzył.. ? To stan ducha czy ciała? Myślałam że rozmawiamy poważnie. Z mojej strony EOT. Szkoda. Jestem jak najbardziej poważny. Jesteś ksenofobiczną hipokrytką, skoro podany przeze mnie przykład - nie mieszczący się w ramach niby twoich poglądów - uznajesz za niesmaczny żart i kończysz dyskusję. ps. Jeśli byłabyś tak tolerancyjna za jaką siebie uważasz, to ta rozmowa w ogóle nie miałaby miejsca. Byłby tylko mój post monolog... Wiesz co mam na myśli. Pomyśl o tym.
pelasia Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Pytania retoryczne. Kolejne pokolenia same się z jajek wyklują? jest ogromny % ludzi, ktorzy kieruja sie religia, nadal maja w glowie, ze beda miec tyle dzieci ile im Bog da, wiec nawet jesli zwiazki homoseksualne bylyby wszedzie legalne to nam brak pokolenia nie grozi ( wrecz przeciwnie, kierujemy sie w innym kierunku ). poza tym jesli juz sie ma ta odmienna orientacje seksualna, nie z wyboru, bo przeciaz nikt by sobie z wyboru zycia tak nie utrudnil, to wyniki w potomstwie sa takie same w przypadku slubu czy tez jego braku, wiec papierek nic tu nie zmienia. ja w ogole nie rozumiem tej wrogosci i toku myslenia, ze ludzie inni od nas to samo zlo, czyzby ktos za duzo radia maryja sobie no co dzien sluchal?
sly6 Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 pelasia a jak ktos nie slucha tego radia a jest wrogo nastawiony to co? problem nie jest w tym co sie slucha ale kim sie jest .. nie znam takiej osoby ktora jest ateista i jest dobry-uczynny i ktos kto wierzy-chodzi do kosciola i jest zle nastawiony i wrogo.. wszystko zalezy od czlowieka.
pelasia Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 no oczywiscie, ze od tego jakim jest sie czlowiekem wszystko zalezy. to radio mi sie skojarzylo po takich tekstach jak " dobro zawsze w koncu zwycieza" lub "mniejszosc ciagle terroryzuja wiekszosc" ( powaznie kto tu kogo terroryzuje???? raczej wiekszosc mniejszosc )w odniesieniu do homoseksualizmu. takie glupoty to pewnie w jakis religijnych radiach lub tv trwam gadaja.
emigum Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 ja w ogole nie rozumiem tej wrogosci i toku myslenia, ze ludzie inni od nas to samo zlo, czyzby ktos za duzo radia maryja sobie co dzien sluchal? O czym ty do mnie piszesz? A w czym oni są inni i skąd w tobie taka wrogość do "innych" słuchających radia maryja? Ponoć jesteście tacy cool i dżezi, a tolerancja każdy z was ma wytatuowane na czole... Z tym, że.. różnicie się od ludzi o poglądach, które ja reprezentuje tylko i wyłącznie tym, że jesteście po drugiej stronie barykady i gdyby zaszła taka okoliczność, żadne z was nie zawahałoby się rzucić, tym przysłowiowym kamieniem (w wersji dla wierzących: "biblijnym kamieniem"). ps. O demokratycznych rządach większości nad mniejszością pisać nie będę i ch...
pelasia Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 .. nie znam takiej osoby ktora jest ateista i jest dobry-uczynny znam wielu i ktos kto wierzy-chodzi do kosciola i jest zle nastawiony i wrogo... a tych to jeszcze wiecej. czesto mysla ,ze jak pojda do kosciola to im sie licznik kasuje i mozna zaczac od poczatku byc beznadziejnym czlowiekiem.
pelasia Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 O czym ty do mnie piszesz? A w czym oni są inni i skąd w tobie taka wrogość do "innych" słuchających radia maryja? inna seksualnosc, do tego sie odnosilam. ja wrogo do radia maryja czy tv trwam nastawiona nie jestem, po porstu mnie smiesza i tyle, a to jest roznica Ponoć jesteście tacy cool i dżezi, a tolerancja każdy z was ma wytatuowane na czole... nie pisalam, ze jestesmy cool i dzezi ale dzieki Z tym, że.. różnicie się od ludzi o poglądach, które ja reprezentuje tylko i wyłącznie tym, że jesteście po drugiej stronie barykady i gdyby zaszła taka okoliczność, żadne z was nie zawahałoby się rzucić, tym przysłowiowym kamieniem (w wersji dla wierzących: "biblijnym kamieniem"). oh
sly6 Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 pelasia tzn ze te osoby musza duzo sie uczyc ,,tak samo jak ja .. bo kasowanie moze byc ale nie dlatego zeby byc jeszcze raz takim samym ale lepszym juz kolejnym razem ..a ze czlowiek jest tylko czlowiekiem to roznie juz bywa z tym..
Aleksandra82 Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Ciekawy wątek. Daj Boziu wszystkim parom amerykańsko-imigranckim, nawet tym homoseksualnym, równą szansę na legalizację statusu. Tyle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.