Skocz do zawartości

Aktualizacja Forum

Admin

Ocena zmian na Forum  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Wam si? podoba nowy wygl?d i funkcjonalno?? FORUM?

• Bardzo dobre zmiany
    • Jest OK
    • Nie widz? ró?nicy
      0
    • Wcze?niejsza wersja by?a lepsza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość beatka1
Napisano

Zapraszam do korzystania ze zaktualizowanego Forum USA.INFO.PL. Poza znacznym podniesieniem poziomu bezpieczeństwa nowe Forum oferuje poprawę wyglądu i prędkości działania. Przez kolejne tygodnie będziemy dopracowywać szczegóły. W tym czasie wszelkie uwagi są bardzo mile widziane :)

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Gość beatka1
Napisano

Szkoda ,ze zamiast polepszyc to forum zrobilo sie mniej czytelne.Nie wyrazne .A bylo takie przyjemne w przegladaniu.:-(

Napisano

To najnowsza wersja forum IP.Board i niestety nie ma do niej jeszcze dostępnych praktycznie żadnych "skin-ów". Za kilka tygodni pewnie się pojawią i wtedy postaram się znaleźć i zainstalować coś ciekawszego i wyraźniejszego niż ten standardowy wygląd.

Napisano

a mi sie podoba. fajna funkcja- podglad tematu, gdzie pokazuje sie tylko pierwszy i ostatni post. powoli odkrywam inne funkcje ale jak na razie podoba mi sie bardziej niz starsza wersja :)

Napisano

Mnie działa.

Nawet udało mi się ustawić, żebym na maila dostawała powiadomienia o odpowiedziach w tematach, które śledzę. Z tym, że linki nie do końca przenoszą mnie tam, gdzie trzeba, bo wyświetlają tylko ostatni post, bez całości tematu.

Napisano

Mozilla Firefox.

Jednak po kliknięciu w link do nowej odpowiedzi, przenoszona jestem na główną stronę forum, nie do wątku.

Natomiast już na stronie, kiedy widzę w powiadomieniach, że są odpowiedzi w wątkach, które śledzę i klikam na te powiadomienia, to przenosi mnie tylko i wyłącznie do tej odpowiedzi, a nie do wątku z tą odpowiedzią... :/

Napisano

dziala Wam moze dobrze wyswietl nowa zawartosc?

Nie mnie nie dziala

Po ruchu na forum sadzic mi idzie ze mniej atrakcyjne (dla mnie tez).

Te nowosci nie zawsze sa takie bardzo dobre.

Wydaje mi sie ze tamta wersja byla jaskrawsza i czytelniejsza

czy sie myle?

Napisano

ja uzywam google chrome to moze dlatego?

bo przy fire fox jakos tam idzie z tym ;)

gal trzeba poczekac jakis czas jak bedzie cos nowego na forum :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...