Admin Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Zapraszam do korzystania ze zaktualizowanego Forum USA.INFO.PL. Poza znacznym podniesieniem poziomu bezpieczeństwa nowe Forum oferuje poprawę wyglądu i prędkości działania. Przez kolejne tygodnie będziemy dopracowywać szczegóły. W tym czasie wszelkie uwagi są bardzo mile widziane
Joanna30 Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Ocenę zostawię sobie na za kilka dni Na razie jeszcze się zaznajamiam. Nie jest źle. Choć w poprzedniej wersji można było sobie wybrać wszystkie wątki, w której pojawiły się odpowiedzi od ostatniej wizyty, a w tym jeszcze takiej opcji nie dojrzałam... Może dlatego, że startujemy niejako "od zera". Ale nie jest źle A czy została wyłączona np. możliwość edycji posta po pewnym okresie czasu, albo po tym, jak już ktoś napisał po nas odpowiedź? W poprzedniej wersji nie było czegoś takiego i potem niektóre tematy śmiesznie wyglądały, bo np. OP edytował swoje posty, więc pozostawały tylko odpowiedzi na zadawane przez niego pytania, bez pytań.
ilya_ Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 krótko jestem tu na forum. dla mnie poprzednia wersja byla bardziej czytelna. będe musial się przyzwyczaić do nowej:)
rafal723 Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Ja jak każdy też będę się musiał przyzwyczaić, ale podoba mi się nowy layout. Najbardziej funkcja "posty od ostatniej wizyty" (wcześniej tego nie widziałem, a tu od razu "rzuciła" się w oczy). Tak trzymać
gal Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Wszystko sie okaze w praniu! Ocene odkladam na pozniejszy termin jak sie oswoje z nowym
.f. Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Ocenę zostawię sobie na za kilka dni Na razie jeszcze się zaznajamiam. Nie jest źle. Choć w poprzedniej wersji można było sobie wybrać wszystkie wątki, w której pojawiły się odpowiedzi od ostatniej wizyty, a w tym jeszcze takiej opcji nie dojrzałam... Może dlatego, że startujemy niejako "od zera". Ale nie jest źle Jest taka opcja "Wyświetl nową zawartość" prawy górny róg.
MATIX Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Ogólnie jest fajnie, zawsze to coś nowego Nie jest źle, jednak muszę się przyzwyczaić bo nadal mam w głowie stary, prosty wygląd forum Pozdrawiam
ilya_ Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Jest taka opcja "Wyświetl nową zawartość" prawy górny róg. bardzo fajna opcja:) powoli się oswajam nie wiem jak u was ale u mnie forum nie jest rozciągniete na cała stronę...
Joanna30 Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Jest taka opcja "Wyświetl nową zawartość" prawy górny róg. Też ją znalazłam. Ale dzięki za informację @ ilya_ - u mnie też nie jest, ma takie marginesy po bokach Ale - póki co - nie dostaję powiadomień do śledzonych tematów, kiedy pojawiają się nowe odpowiedzi.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.