tinililka Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 http://www.informacjeusa.com/2011/08/07/koniec-imigracyjnego-dramatu-toni-i-janina-wasilewscy-nareszcie-razem-w-chicago/
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 cuda ze trafili na dobrego adwokata-ze spotkali na swoje drodze odpowiednie osoby?a moze tak powinno byc i wtedy bedzie inaczej na tym swiecie.. czego innym osobom zycze aby na swojej drodze spotkali same odpowiednie osoby
gal Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Nie zadne cuda tylko profesjonalista poprowadzil sprawe bardzo profesjonalnie. Tak samo jak maz tej kobiety nie szukal cudow tylko praqwnika, ktory wie co robi. Moje gratulacje. Prosze zrobic dobra reklame dla prawnika! GOOD JOB!
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 ale jak wiadomo nie od dzis ze znalesc dobrego prawnika to jak CUD .. to samo ludzi z sercem ...
pyśka Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 A ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony zwykła ludzka życzliwość mówi, że to dobrze, że ta sprawa tak się skończyła i rodzina jest razem. Ale z drugiej strony aż kipi we mnie poczucie niesprawiedliwości. Być nielegalnie (czyli popełniać przestępstwo) i jeszcze mieć pretensje, że jesteśmy zmuszani do respektowania prawa, które łamaliśmy przez wiele lat, poprzez opuszczenie tego kraju. Dziwna sprawa...
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 pyska takie jest prawo ze jak ktos przesiedzial wize to moze miec pewne furtki na legalizacje pobytu.. gorzej jak szukasz furtek wsrod ludzi -tutaj zadne pismo,mowienie- pewnych osob nie przekona -nie to nie.
Jackie Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 A ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony zwykła ludzka życzliwość mówi, że to dobrze, że ta sprawa tak się skończyła i rodzina jest razem. Ale z drugiej strony aż kipi we mnie poczucie niesprawiedliwości. Być nielegalnie (czyli popełniać przestępstwo) i jeszcze mieć pretensje, że jesteśmy zmuszani do respektowania prawa, które łamaliśmy przez wiele lat, poprzez opuszczenie tego kraju. Dziwna sprawa... Nie ma w tym nic dziwnego, starała się o waiver do którego miała prawo (nie każdy ma prawo starać się o waiver).
ilya_ Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 szczęśliwe zakończenie. jest gdzieś dostępny ten film w calości na necie?nie moge nic znalezc
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 http://forum.usa.info.pl/topic/17295-deportacja-w-filmie/ tutaj sa urywki z filmu..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.