kreska Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 A ja lece do Atlanty 2 czerwca, przez paryz i w paryzu mam 6 godzin wiec moze sie wybiore do centrum, chociaz to troche ryzykowna sprawa
SantaCruz_CA Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 bagaż odbiera się w porcie docelowym. czyli jeli ma się przesiadkę , bagażem nie trzeba się martwić. (teoretycznie:D ) nie zawsze. czasem to jest niemozliwe do wykoniania z powodow procedur celnych itd itp. ale jezeli bagaz jest do odebrania, to osoba odprawiajaca zawsze o tym mowi.
Kaya Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Czy może leci Air france z Wawy o 12:45 z przesiaką w Paryżu? Air France na 100% tyle że nie wiem o której godzinie. Zapytam i dam Ci znać na gg albo w jakiś inny sposób. Czy moglbys zapytac swego kolege o ktorej ma lot? Chyba ze nie chce leciec w towarzystwie i chce byc sam? Pozdrawiam
Kaya Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Wiatam wszystkich zainteresowanych :-) Juz jestem w USA, jakos przylecialam. Wygladalo to tak,ze w Warszawie milelismy az pol godziny opoznienia. Nie bylam jedyna osoba ktora sie przesiadala do New York. Dlatego tez stal juz na nas taki facet z tabliczka na ktorej bylo napisane cos w stylu: lot do New York i numer lotu, szybko nas przeprowadzil na nastepny terminal, samolot poczekal na nas wiec bylo OK :-) mielismy wiec lekkie opoznienie w Nowym Yorku, ale to nic Wszystko bylo ok, ale zarcie w liniach Air France jest okropne jeden chlopak to sie nawet porzygal he he he. (Chociaz daja sporo tego jedzenia) Pozdrawiam!!!! Aha i nie bojcie sie tego ze leciciew sami czy cos takiego, w samolocie poznacie ludzi ;-)
oku Napisano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2005 Ja mam lot 9 sierpnia z Wawy Air Francem do Atlanty (przez Paryż) i też mam tylko 45 minut na przesiadke.
pavel1975 Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja mam lot 9 sierpnia z Wawy Air Francem do Atlanty (przez Paryż) i też mam tylko 45 minut na przesiadke. Nie zdazysz.
pavel1975 Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2005 Majac 45min. to mozna probowac przesiadac sie na Centralnym w Warszawie a nie na degolu.
dagmarcia Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2005 Daj spokoj. Nie raz przesiadalam sie na duzych lotniskach europejskich (Heathrow, Monachium, Frankfurt, Fumicino) z zapasem mniejszym niz godzina i jakos dawalam rade... Nie zawsze jest latwo i czasem bieglam na kolejny lot z dusza na ramieniu ze nie zdaze, ale nigdy jeszcze nie przepuscilam samolotu... Powodzenia!
SantaCruz_CA Napisano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2005 ja raz mialem niecale 30 minut na przesiadke i mi sie udalo bez problemu... - w Bazylei - ale to lotnisko sie specjalizuje w tak krotkich przesiadkach ;-) nie bedzie problemu w paryzu - bedzie na pewno ktos czekal z tabliczka i szbko zaprowadzi na ten lot do usa.... albo po prostu przebookuja na nastepny/inna trase.... nie ma sie czym martwic
bunny Napisano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2005 Mi sie zdarzylo tylko raz, ze nie zdazylam sie przesiasc... Mialam na przesiadke 6 godzin wiec siedzialam na lotnisku zabijajac czas. No i zabijalam go tak skutecznie, ze nagle sie okazalo, ze czasu juz nie ma 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.