Karolajnaaa12 Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 ohh request for evidence kiedy wysylaja takie RFE? jesli brak jest dowodow ? my wyslalismy zzdjecia, listy znajomych, rodziny mojej i jego moje wizy ,pierscionek , historie ze skypa... chyba to wystarczajace dowody
Karolajnaaa12 Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 list jak sie poznalism y moj i moj nareczony napisal swoj.... i jeszczze ja i on napisalismy oswiadczenie ze sie pobiezemy w czsie 90 dni od daty przylotu do USA
sly6 Napisano 20 Września 2012 Zgłoś Napisano 20 Września 2012 tych powodow moze byc troche a to zle cos wypelnione a to nie wystarczajace dowody ..
Karolajnaaa12 Napisano 20 Września 2012 Zgłoś Napisano 20 Września 2012 a co z robic takiej sytuacji jak sie just to RFE dostanie?
Caroll&!# Napisano 20 Września 2012 Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Trzeba wysłać to, o co w tym RFE proszą jak naszybciej jak się da i tyle. Z tym, że zdarza się to rzadko, jeśli wszystkie dokumenty wypełniłaś w porządku i dałaś wszystkie załączniki, to się nie musisz martwić tym narazie.
adka0401 Napisano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2012 ohh request for evidence kiedy wysylaja takie RFE? jesli brak jest dowodow ? my wyslalismy zzdjecia, listy znajomych, rodziny mojej i jego moje wizy ,pierscionek , historie ze skypa... chyba to wystarczajace dowody wyslalas im pierscionek?
Maja.. Napisano 26 Września 2012 Zgłoś Napisano 26 Września 2012 Może chodziło o paragon za pierścionek?
Caroll&!# Napisano 26 Września 2012 Zgłoś Napisano 26 Września 2012 Mnie mój narzeczony odmówił dania paragonu do dowodów, bo nie chciał, żebym znała cenę Później to specjalnie machałam ręką przed konsulem, żeby widział, że jest
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.