Memek Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 A ja dziś otrzymałem maila z informacją o wysłaniu aplikacji poprzez firme www.usaGC.org.
Joanna30 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Podali Ci numer, dzięki któremu będziesz mógł sprawdzić, czy zostałeś wylosowany?
Memek Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Nie,oni informują mnie ,że Polska została włączona w tym roku do DVloterry i oferują pomoc w wypełnieniu wniosku Najnowsze wiadomości: Państwo kwalifikuje się do loterii Kliknij tutaj,aby wypełnić swoje zgłoszenie online, a my zajmiemy się resztą. Organizacja USAGC dopilnuje, aby Twoje zgłoszenie dotarło na czas i było zgodne z wymogami stawianymi przez rząd USA. Nie przegapisz więc niesamowitej szansy na: zostanie Amerykaninem
sly6 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Memek ale na dv 2013 zgloszen juz nie przymuja tzn strona rzadowa USA i jesli nawet wyslesz dane to moze cos bedzie ale w dv 2014 wiec moze zobacz na jaki to jest rok ...czytales chyba forum i tematy o loterii chcesz wyslac zgloszenie to tutaj masz linka do strony rzadowej https://www.dvlottery.state.gov/
Joanna30 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 A ja dziś otrzymałem maila z informacją o wysłaniu aplikacji poprzez firme www.usaGC.org. Nie,oni informują mnie ,że Polska została włączona w tym roku do DVloterry i oferują pomoc w wypełnieniu wniosku To w którym miejscu informują Cię o wysłaniu aplikacji? Możliwości wysyłania aplikacji zakończyły się w zeszłym tygodniu...
Memek Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 To może po kolei.Na miesiąc przed przyjmowaniem zgłoszen do DV2012 wpisałem swoje dane kontaktowe na stronie www.green-card.info/pl która to miała poinformowac mnie o terminie przyjmowania wniosków.W między czasie znalazłem to forum i informacje jak wypełnić tą aplikacje,którą oczywiście wypełniłem i wyslałem 6 pażdziernika.Gdy dziś dostałem maila o możliwości wzięcia udziału w loterii po terminie pomyślałem sobie ze to może jakiś wałeczek i postanowiłem o tym napisac
sly6 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 poprostu maja Twoj e-mail i dali Ci znac przypomnieli sie dzieki za wyjasnienie-odpowiedz
Joanna30 Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Swoją drogą, może liczyli że będziesz niezorientowany i będziesz teraz chciał wypełnić aplikację Bo jeśli dopiero teraz poinformowali Cię o przyjmowaniu wniosków, to mają zapał, jak nie wiem co
rynr Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 W ten sposób mogą się dowiedzieć kto jest totalnie niezorientowany w temacie - i już mają takiego na celowniku
Memek Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 Napisałem im maila ,czy nie za poźno na wysyłanie aplikacji i o dziwo odpisali.Napisali "no".Ciekawe czy to po angielsku czy po polsku bo to zasadnicza róznica.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.