sly6 Napisano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2011 ania.j przepraszam ale Ty co robilas to bylo jedynie wypelnienia formularza i przechodzenie dalej a ze moglas sie cofnac to nie ma w tym nic dziwnego jak sama widzialas wpisalas kod-wyslalas i potem dostalas pewien numer do zapisania-drukowania i wtedy zgloszenie zostalo wyslane jak dostalas ten numer... wczoraj chcialem sprawdzic pewna sprawe i mnie wrocilo na poczatek strony wiec zgloszenie nie zostalo wyslane..to samo jest z ds 160 ze mozna sobie wypelniac,przechodzic dalej a potem nie wyslac.. shev dlatego pisza pozniej ze wiele aplikacji nie spelnia wymagan co do pewnych spraw-jak np zdjecie i sa odrzucane.
shev17 Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 shev dlatego pisza pozniej ze wiele aplikacji nie spelnia wymagan co do pewnych spraw-jak np zdjecie i sa odrzucane. Okej ale co mam zrobić w takiej sytuacji ? Czy mogę zamienić zdjęcie?
sly6 Napisano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2011 nie znam takiego przypadku aby mozna bylo zmienic zdjecie.. no ale pisz do Ambasady USA .
kzielu Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Oczywiście że nie. Nikomu nie będzie się chciało z tym bawić. Spróbuj za rok...
makdonald Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Oczywiście że nie. Nikomu nie będzie się chciało z tym bawić. Spróbuj za rok... hehehe...Ameryka jest wielka i cierpliwa jak dobra matka p.s. a to "Ambush Country" w odniesieniu do PRLbis to mi sie nawet podoba
shev17 Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Jak wygląda wiadomość potwierdzająca zgłoszenie? Czy dostaję maila od nich czy od razu na stronie gdzie złożyłem wniosek?
kzielu Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 p.s. a to "Ambush Country" w odniesieniu do PRLbis to mi sie nawet podoba Akurat wątpię żeby ktokolwiek tutaj czaił co to jest Ambush Country... Jak kiedyś zajrzysz do pewnej bazy w Virginia Beach to zaczaisz
maciopa Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Jak wygląda wiadomość potwierdzająca zgłoszenie? Czy dostaję maila od nich czy od razu na stronie gdzie złożyłem wniosek? 1. złe zdjęcie powoduje że wniosek jest odrzucany. 2. potwierdzeniem jest numer 2013XXXXXXXX wyświetlany po zakończeniu procesu rejestracji wniosku i tylko i wyłącznie ten numer pozwala na sprawdzenie czy miałeś szczęście czy nie.
shev17 Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Wszystko przeszło bezproblemowo i dostałem numer "2013...." czyli wszystko jest ok tak ?
kzielu Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Wszystko przeszło bezproblemowo i dostałem numer "2013...." czyli wszystko jest ok tak ? Nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.