Skocz do zawartości

Dv 2013 Zgloszenie -Aplikacja ,pytania

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ania.j przepraszam ale Ty co robilas to bylo jedynie wypelnienia formularza i przechodzenie dalej a ze moglas sie cofnac to nie ma w tym nic dziwnego

jak sama widzialas wpisalas kod-wyslalas i potem dostalas pewien numer do zapisania-drukowania i wtedy zgloszenie zostalo wyslane jak dostalas ten numer...

wczoraj chcialem sprawdzic pewna sprawe i mnie wrocilo na poczatek strony wiec zgloszenie nie zostalo wyslane..to samo jest z ds 160 ze mozna sobie wypelniac,przechodzic dalej a potem nie wyslac..

shev dlatego pisza pozniej ze wiele aplikacji nie spelnia wymagan co do pewnych spraw-jak np zdjecie i sa odrzucane.

• Odpowiedzi 438
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

shev dlatego pisza pozniej ze wiele aplikacji nie spelnia wymagan co do pewnych spraw-jak np zdjecie i sa odrzucane.

Okej ale co mam zrobić w takiej sytuacji ? Czy mogę zamienić zdjęcie?

Napisano

Oczywiście że nie. Nikomu nie będzie się chciało z tym bawić. Spróbuj za rok...

hehehe...Ameryka jest wielka i cierpliwa jak dobra matka

p.s. a to "Ambush Country" w odniesieniu do PRLbis to mi sie nawet podoba :)

Napisano

p.s. a to "Ambush Country" w odniesieniu do PRLbis to mi sie nawet podoba :)

Akurat wątpię żeby ktokolwiek tutaj czaił co to jest Ambush Country... Jak kiedyś zajrzysz do pewnej bazy w Virginia Beach to zaczaisz :)

Napisano

Jak wygląda wiadomość potwierdzająca zgłoszenie? Czy dostaję maila od nich czy od razu na stronie gdzie złożyłem wniosek?

1. złe zdjęcie powoduje że wniosek jest odrzucany.

2. potwierdzeniem jest numer 2013XXXXXXXX wyświetlany po zakończeniu procesu rejestracji wniosku i tylko i wyłącznie ten numer pozwala na sprawdzenie czy miałeś szczęście czy nie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...