ilowiak Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Witam! Jestem kompletnym debiutantem w wypełanianiu wniosku wizowego. Mam pytanie o sam początek. Na samym początku rejestracji pytają o "Confirmation Number". Co to jest za numer i skąd mam go wziąć? Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 bylo juz takie pytanie na forum ... co do tego numeru to go dostaniesz ale jak wyslesz zgloszenie i musisz tez numer zachowac w bezpiecznym miejscu bo 2 numeru nie dostaniesz .. od 18 godz bedzie mozna sie rejestrowac i sam zobaczysz jak jest. teraz ludzie sprawdzaja po tym numerze czy wygrali w dv 2012 Ty tak samo zrobisz ale 1 maja 2012.
mercer Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 a ja w ogole nie widze tego druku do wypelnienia. Skad wy go bierzecie ? Na tej stronie https://www.dvlottery.state.gov/ jest tylko przekierownie do instrukcji i sprawdzania nr.
Joanna30 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Bo wypełniać będzie można dopiero od 18. Na razie są tylko linki do zgłoszeń z poprzednich lat.
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 o 10:58-post wyzej- napisalem ze rejestracja bedzie od godz 18 polskiego czasu wtedy bedzie formularz dostepny..
mercer Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 aaaa przepraszam, nie doczytałem
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 no i zaczelo sie tutaj jest o fotografii i jak mozna sprawdzic fotke https://www.dvlotter....gov/photo.aspx
maciopa Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 A może wreszcie ktoś by skorzystał z google czy słownika Wykształcenie zawodowe to vocational school. Licencjat to tytuł oznaczający wykształcenie wyższe, czyli zaznaczyć należy "University degree". Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę Proszę się wstrzymać jak ma ktoś wykształcenie zawodowe z zaznaczaniem Vocational School!!!! NIE NIE KORZYSTAMY TUTAJ ZE SŁOWNIKA!!! Proszę przejrzeć strony rządowe departamentu edukacji w USA gdzie uplasowana jest Vocational School! Nie zawyżajcie sobie wykształcenia bo to się może źle skończyć. Mam nadzieję, że dziś a najpóźniej jutro zamieszczę dokładną informację.
MODECOM Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Witam, aplikacja bardzo prosta, dosłownie 3 minutki zajęło wpisywanie, nie zapomnijcie wydrukować ostatniej strony,pozdrowienia dla wszystkich startujących:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.