grze_tio Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Jeszcze w sprawie zdjęć 1. mam zdjęcie, które robiłem do dowodu, nie patrzę centralnie w obiektyw tylko głowa jest trochę skręcona w prawo, czy takie zdjęcie może być? 2. rozumiem że muszę je zeskanować, czy tak?
sly6 Napisano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2011 zdjecie musi byc takie jak pokazane w instrukcji oraz tutaj: https://www.dvlotter....gov/photo.aspx jesli bedziesz miec takie to mozesz je skanowac ale znasz jakie musisz miec parametry takiego zdjecia?znajdziesz to w instrukcji.. jak widac zdjecie z dowodu osobistego nie bedzie pasowac.
bartekn007 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam, Mam takie pytanie: czy wypełniając tę aplikację o wizę, wypelniamy z polskimi znakami czy bez? Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 A wystarczyło przeczytać wątek, żeby nie musieć zadawać takiego pytania... Bez polskich znaków.
Rob... Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam,czy moglby ktos mi powiedziec jak zmienic pixele na zdj, czy ktos poleci mi jakis program ? dziekuje
Kuba323 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam wszystkich mam takie pytanie: czy mogę się ubiegać o GC jeśli mam 18 lat, ale jeszcze nie ukonczylem szkoly? tzn. chodzę do 3 klasy liceum.
haneczka019 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Jeżeli chodzi ci o to czy się kwalifikujesz z racji wykształcenia średniego odpowiedź brzmi nie, chyba, że masz jakiś zawód wyuczony, który się kwalifikuje (sprawdzisz na stronie rządowej USA) i minimum 2 lata doświadczenia w tym zawodzie.
emigum Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Nie, bo nie spełniasz ani warunku wykształcenia (średnie) ani 2 lat pracy w zawodzie z "Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher." ps. Haneczka mnie uprzedziła.
Kuba323 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 ech, szkoda. rozumiem że przy zgłoszeniu już trzeba mieć wykształcenie średnie. bo kończe szkołe w kwietniu i wtedy dostanę świadectwo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.