Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

szanse na wylosowanie zielonej karty w europie w ostatniej loterii wynosiły 1.63%. Dla porównania szansa na trafienie "trójki" w totka wynosi 1.85 % wiec nie jest zle:D

Trafiłem już dwa razy Trójkę w totka, tak więc chyba na dobrej drodze jestem :D

Osobom, które jeszcze się nie zarejestrowały gorąco polecam zapisać jak najszybciej numer, który wyświetli się po rejestracji, co z resztą będzie napisane, w razie gdyby komuś tak jak mi przeglądarkę szlag trafił. Było to już poruszane, ale po sobie samym widzę, że gdybym nie zapisał od razu do worda miałbym teraz problem.

Napisano

Zastanawiam sie jakie jest prawdopodobieństwo wylosowania wizy.

Dzieki!

Piotr.

Juz Ci odpowiadam:

maksymalne prawdopodobienstwo wylosowania przez Ciebie zielonej karty wynosi 100% - mianowicie w przypadku kiedy w loterii bedzie bralo udzial nie wiecej niz 3500 Polakow ( oczywiscie zakladamy, ze Polska otrzyma maximum czyli 7% z puli dostepnych wiz)

prawdopodobienstwo minimalne ( rowniez przy zalozeniu , ze Polska otrzyma 7%) wyniesie 0,0092105 % - wtedy w loterii wezma udzial wszyscy Polacy zamieszkali w Polsce czyli 38 mln ( tych za granica nie licze bo to beda wlasciwie w 100% nielegale)

faktyczne prawdopodobienstwo wylosowania przez Ciebie biletu do raju bedzie sie wiec miescilo pomiedzy 0,0092105 % a 100%

Napisano

makdonald o ile sie nie mylę pula jaką otrzyma dany kraj bedzie uzalezniona od ilosci zgłoszen jakie nadeszły z danego kraju.Wiec jesli byłoby 3500 zgłoszen z Polski to dostalibysmy ok. 70 wiz :P no chyba ze sie mylę

Napisano

W pkt 8 w miejsce District/County/Province/State, powinno tam byc wojewodzwto czy moze miasto i w pole 8a. In Care of jaka inf powinna byc tam ?? dziekuje

Na oba te pytania już były udzielane odpowiedzi. Wielokrotnie :)

Miasto to jest town lub city.

Czyli w tej linijce nie jest miejsce na miasto. Tylko na województwo.

A pole in care of jest opcjonalne (co zresztą jest napisane).

Napisano

Dziekuje bardzo za udzielenie zapewne ponownej odpowiedzi , niestety nie mam tyle czasu aby sledzic wszystkie posty,dzieki jeszcze raz i pozdrawiam

Czy mozna jeszcze pytanko jedno, w calym pkt 8 powinien byc adres zameldowania itp czy adres korespondencji, mieszkam za granica czy podac w takim wypadku adres gdzie mieszkam teraz ? czy adres zameldowania w polsce, dziekuje

Napisano

Jednak się zebrałem i wypełniłem wniosek. W 2 albo 3 minuty przybliżyłem się do tego, co każdy z nas chciałby mieć. :P

Pzdr i good luck!

miec czy byc ? i co to jest to "to" do czego przyblizyles sie w 2 albo 3 minuty ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...