dareknow0 Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Dokladnie, pomylka poprostu to byla, przyjme te kare skoro czeka mnie ona za taki blad, a jesli chodzi o konsula to wcale nie mam zamiaru go lechtac i prosic o wybaczenie nawet jestem bardzo ciekawy tej rozmowy w razie wygranej "Oj będziesz go łechtać i prosić o wybaczenie" w razie wygranej -gwarantuje na 100%. Bo jak poniesiesz wszystkie koszta związane z loterią i zapłacisz $819 od osoby przed rozmową z konsulem to będziesz robił wszystko aby wizę imigracyjną otrzymać a nie stracić całą kasę . Pamiętaj ,że najpierw płacisz a potem jest decyzja. I to nie chodzi o $140 jak w przypadku wizy turystycznej tylko łącznie grubo ponad $1000 od osoby ( badania i inne koszty). Ale to tak na marginesie.
sly6 Napisano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Anna91co do tych zdjec i meza jak sie podaje married to nalezy wpisac dane meza -zony oraz podac Ich zdjecia w innym przypadku zgloszenie nie bedzie wyslane ,wiec albo maz przesle odpowiednie zdjecie z zagranicy lub tez nici beda ze zgloszenia a podawanie falszywych danych moze sie zle skonczyc dla petenta.. co do wyksztalcenia to juz wiele razy w tym temacie zostalo juz napisane Anna91,Kassiaa szkola srednia bez matury to high school no degree a z matura to bedzie high school degree studium lub tez szkoly policealnej nie ma wiec zaznacza sie ostatnie skonczone szkoly... zgloszenie mozna wyslac do 5 listopada do godz 18 polskiego czasu...
Kassiaa Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedz
filip1111 Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Jeszcze pytanko. Żyjemy z moją kobietą w związku nieformalnym. Mamy dwójkę dzieci. Rozumiem że na zgłoszeniu podaje tylko zdjęcia oraz dane dzieci oraz zaznaczam unmarried Ale planujemy ślub w przyszłym roku. I co bedzie w sytuacji gdy np wylosuje zieloną kartę i ożenie się dopiero w terminie późniejszym Czy moją przyszłą małżonkę też będzie ona obejmowała?
Joanna30 Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 http://forum.usa.info.pl/topic/19603-dv-2013-faq-przeczytaj-zanim-zadasz-pytanie/
sly6 Napisano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2011 filip odpowiedz tez masz w tym temacie http://forum.usa.info.pl/topic/19568-dv-2013-zgloszenie-aplikacja-pytania/ oraz tym co teraz piszesz,zapoznaj sie dobrze z tym,jak widzisz wystarczyc poczytac troche tematow -postow aby na pewne pytania znalesc odpowiedzi
filip1111 Napisano 22 Października 2011 Zgłoś Napisano 22 Października 2011 Ok faktycznie macie racje. Dziękuje
Rob... Napisano 22 Października 2011 Zgłoś Napisano 22 Października 2011 rob a dlaczego tak wpisales ?po co? pewna tez masz odpowiedz w tym temacie pare dni temu http://forum.usa.inf...a/page__st__750 Za pewne zostane wziety za nie zorientowanego co nie czyta postow, ok, mozliwe ze zle wpisalem gdyz nie bylem do konca pewny ktore wyksztalcenie nabyte w polsce odpowiada edukacji w USA, ale moze wpisalem poprawnie, dzieki za odpowiedzi,doceniam bardzo pomoc i dyskusje prowadzone tutaj..
panek-89 Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Witam Nie wiem czy jest to odpowiedni dział do mojego pytania, ale nie ma czasu na szukanie. Zapisałem się za pośrednictwem tego portalu: http://www.green-car...hlavna_text.htm Ostatnio sporo czytałem o oszustwach i nie wiem czy ten portal to nie jest jakaś ściema. 2 zgłoszeń nie można wysyłać. Proszę o jakieś informację w tej sprawię. Ostatnio otrzymałem taką informację: Potwierdzamy, że otrzymaliśmy Państwa wypełnione kwestionariusze oraz zdjęcia do Loterii DV-2013. Zgłoszenie po przeprowadzeniu całkowitej kontroli prawidłowości przesłanych informacji zostało włączone do dalszego opracowania. Zgłoszenie to, po jego opracowaniu w języku angielskim, przygotowaniu według zasad określonych przez Departament Stanu USA, złożymy w formie elektronicznej w systemie Departamentu Stanu USA. Dokładną datę rejestracji prześlemy w dodatkowym mailu w ciągu 1-2 tygodni, prosimy o cierpliwość. Pozdrawiam i przepraszam jeżeli pomyliłem działy tematyczne.
sly6 Napisano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2011 a gdzies takie cos znalazl? nie spotkales sie ze strona rzadowa na temat loterii,,fakt moze trudno ja znalesc jak sie wpisze pewne slowa ale da sie.. Jest wiele firm ktore posrednicza i jedne sie z tego wywiazuja a inne nie co ciekawe ze maja cos Ci przeslac za 1-2 tyg,jak bedzie za 2 tyg to moze byc za pozno ,,bo rejestracja jest do 5 listopada ..chyba ze to bedzie max 2 tyg
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.