Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokladnie, pomylka poprostu to byla, przyjme te kare skoro czeka mnie ona za taki blad, a jesli chodzi o konsula to wcale nie mam zamiaru go lechtac i prosic o wybaczenie :)

nawet jestem bardzo ciekawy tej rozmowy w razie wygranej

"Oj będziesz go łechtać i prosić o wybaczenie" w razie wygranej -gwarantuje na 100%. Bo jak poniesiesz wszystkie koszta związane z loterią i zapłacisz $819 od osoby przed rozmową z konsulem to będziesz robił wszystko aby wizę imigracyjną otrzymać a nie stracić całą kasę :) . Pamiętaj ,że najpierw płacisz a potem jest decyzja. I to nie chodzi o $140 jak w przypadku wizy turystycznej tylko łącznie grubo ponad $1000 od osoby ( badania i inne koszty). Ale to tak na marginesie. :)

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Anna91co do tych zdjec i meza

jak sie podaje married to nalezy wpisac dane meza -zony oraz podac Ich zdjecia w innym przypadku zgloszenie nie bedzie wyslane ,wiec albo maz przesle odpowiednie zdjecie z zagranicy lub tez nici beda ze zgloszenia a podawanie falszywych danych moze sie zle skonczyc dla petenta..

co do wyksztalcenia to juz wiele razy w tym temacie zostalo juz napisane

Anna91,Kassiaa szkola srednia bez matury to high school no degree a z matura to bedzie high school degree

studium lub tez szkoly policealnej nie ma wiec zaznacza sie ostatnie skonczone szkoly...

zgloszenie mozna wyslac do 5 listopada do godz 18 polskiego czasu...

Napisano

Jeszcze pytanko.

Żyjemy z moją kobietą w związku nieformalnym. Mamy dwójkę dzieci.

Rozumiem że na zgłoszeniu podaje tylko zdjęcia oraz dane dzieci oraz zaznaczam unmarried

Ale planujemy ślub w przyszłym roku. I co bedzie w sytuacji gdy np wylosuje zieloną kartę i ożenie się dopiero w terminie późniejszym

Czy moją przyszłą małżonkę też będzie ona obejmowała?

Napisano

rob a dlaczego tak wpisales ?po co?

pewna tez masz odpowiedz w tym temacie pare dni temu

http://forum.usa.inf...a/page__st__750

Za pewne zostane wziety za nie zorientowanego co nie czyta postow, ok, mozliwe ze zle wpisalem gdyz nie bylem do konca pewny ktore wyksztalcenie nabyte w polsce

odpowiada edukacji w USA, ale moze wpisalem poprawnie, dzieki za odpowiedzi,doceniam bardzo pomoc i dyskusje prowadzone tutaj..

Napisano

Witam

Nie wiem czy jest to odpowiedni dział do mojego pytania, ale nie ma czasu na szukanie. Zapisałem się za pośrednictwem tego portalu: http://www.green-car...hlavna_text.htm

Ostatnio sporo czytałem o oszustwach i nie wiem czy ten portal to nie jest jakaś ściema. 2 zgłoszeń nie można wysyłać. Proszę o jakieś informację w tej sprawię.

Ostatnio otrzymałem taką informację:

Potwierdzamy, że otrzymaliśmy Państwa wypełnione kwestionariusze oraz zdjęcia do Loterii DV-2013. Zgłoszenie po przeprowadzeniu całkowitej kontroli prawidłowości przesłanych informacji zostało włączone do dalszego opracowania.

Zgłoszenie to, po jego opracowaniu w języku angielskim, przygotowaniu według zasad określonych przez Departament Stanu USA, złożymy w formie elektronicznej w systemie Departamentu Stanu USA. Dokładną datę rejestracji prześlemy w dodatkowym mailu w ciągu 1-2 tygodni, prosimy o cierpliwość.

Pozdrawiam i przepraszam jeżeli pomyliłem działy tematyczne.

Napisano

a gdzies takie cos znalazl?

nie spotkales sie ze strona rzadowa na temat loterii,,fakt moze trudno ja znalesc jak sie wpisze pewne slowa ale da sie..

Jest wiele firm ktore posrednicza i jedne sie z tego wywiazuja a inne nie

co ciekawe ze maja cos Ci przeslac za 1-2 tyg,jak bedzie za 2 tyg to moze byc za pozno ,,bo rejestracja jest do 5 listopada ..chyba ze to bedzie max 2 tyg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...