Skocz do zawartości

Ciekawe Prezenty Dla Ziomkow Z Polski

hitme

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój znajomy, kiedy pierwszy raz przyleciał do Polski po przeprowadzce do USA, przywiózł wszystkim znajomym piłeczki baseballowe, niektórym takie tradycyjne, niektórym takie kolorowe. Bliższym znajomym- rękawice baseballowe. I wszyscy byli zadowoleni:)

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

W czasach gdy wszędzie mozna kupić naprawdę wszystko (a to czego nie można najczęściej i tak nie wolno przewozić) IMO najlepiej kupic jakie typowe suweniry o ktorych tu już wcześniej wspomniano - breloczki, koszulki z nazwa miasta w którym się przebywalo itp. Ja znajomym w Kanadzie wożę pamiątki z Chicago lub Oak Park (gdzie mieszkam), lub pierdoły związane z Blackhawks (lubię ich wkoorwiać, wszyscy są fanatykami Montreal Canadiens).

Napisano

wy o literowkach, to ja sie przyznam do przejezyczenia... Raz wzielam butelke coca coli co stala na kaloryferze i sie troche ogrzala, dalam lyka i byla obrzydliwa, chcialam powiedziec do mojego (wtedy) chlopaka, (dzis) meza "Hot coke sucks!" a zamiast tego wyszlo mi "Hot cock sucks!" .... nabija sie ze mnie do dzis :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...