Aniavb2 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Szukam kompanki na wyjazd do USA. Jest tu jakaś ?
Gość Piot3r Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Sly6, a co byś chciał wiedzieć? Mogę napisać jedynie że ten wyjazd zmienił mój światopogląd i traktuje go jako ogromny osobisty sukces. Chciałbym napisać o wiele więcej, ale muszę odpuścić.
olmeca Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Szukam kompanki na wyjazd do USA. Jest tu jakaś ? a ja szukam kompanki albo kompana Ciekawie to brzmi, to może przedstawicie co oferujecie jak się bym chciał zdecydować na wyjazd z którymś z Was.
Gość Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Ludzie to sa odwazni. Ja bym sie w zyciu nie zdecydowala jechac z obcymi ludzi w tak obce miejsce i jeszcze pewnie razem cos wynajmowac. o.O
michalll.pl Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Ciekawie to brzmi, to może przedstawicie co oferujecie jak się bym chciał zdecydować na wyjazd z którymś z Was. jak też kogoś szukasz to napisz na pw. to sobie porozmawiamy nie chce zaśmiecać forum opowieściami o sobie
olmeca Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Nie tyle szukam, co ciekawi mnie oferta jaką można otrzymać. Co sie oferuje i czego oczekuje, a nie samo stękanie, że się szuka. Od opowieści mam książki, jak mam cokolwiek ryzykować to interesują mnie konkrety.
sly6 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Piotr to jak znajdziesz czas to napisz jak kto bylo w 1 dniach,pozniej jak z mieszkaniem,praca
Aniavb2 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Ciekawie to brzmi, to może przedstawicie co oferujecie jak się bym chciał zdecydować na wyjazd z którymś z Was. Ja bardziej szukam dziewczyny chętnej na wyjazd, ponieważ chciałabym na początek wynająć z kimś pokój, a dziewczyna byłaby bezpieczniejsza
olmeca Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Znaczy, się co? Nie wykorzysta, nie zbrzuchaci i porzuci? Każdy może pokroić Cię bez pretekstu i płci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.