tomasz laszczyk Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Cześć Wszystkim! Obecnie jestem na internshipie w branzy hospitality, dopiero co w sumie zaczął mi się ten program, bo jakis miesiąc temu, ale już teraz rozkminiam jakby tu zostać po programie dłużej w stanach.. oczywiście jak najbardziej legalnie ;] W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania Z gory dzieki za wszelkie rady i sugestie . Pozdrawiam Tomek
sly6 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania wiza pracownicza lub tez slub z milosci i legalizacja pobytu zadna wiza studencka-status studencki-turysta.
ilya_ Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Cześć Wszystkim! Obecnie jestem na internshipie w branzy hospitality, dopiero co w sumie zaczął mi się ten program, bo jakis miesiąc temu, ale już teraz rozkminiam jakby tu zostać po programie dłużej w stanach.. oczywiście jak najbardziej legalnie ;] W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania Z gory dzieki za wszelkie rady i sugestie . Pozdrawiam Tomek W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania wiza pracownicza lub tez slub z milosci i legalizacja pobytu zadna wiza studencka-status studencki-turysta. takze szukaj zonki:)
rynr Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Jest taka mała szansa, że pracodawca Cię zasponsoruje - wiza pracownicza, ale jak możesz poczytać na forum nie jest to banalna sprawa.
sly6 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 lub tez mozna miec szczescie w losowaniu zielonej karty i dostac ja
pacio177 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 przez rok moze sie uda znalezc jaką chętną niewiastę
tomasz laszczyk Napisano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2012 No w sumie czasu troche jest hehe a moze czasem padnie jakas wygrana na loterii <marzy> W każdym razie dzięki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.