tomasz laszczyk Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Cześć Wszystkim! Obecnie jestem na internshipie w branzy hospitality, dopiero co w sumie zaczął mi się ten program, bo jakis miesiąc temu, ale już teraz rozkminiam jakby tu zostać po programie dłużej w stanach.. oczywiście jak najbardziej legalnie ;] W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania Z gory dzieki za wszelkie rady i sugestie . Pozdrawiam Tomek
sly6 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania wiza pracownicza lub tez slub z milosci i legalizacja pobytu zadna wiza studencka-status studencki-turysta.
ilya_ Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Cześć Wszystkim! Obecnie jestem na internshipie w branzy hospitality, dopiero co w sumie zaczął mi się ten program, bo jakis miesiąc temu, ale już teraz rozkminiam jakby tu zostać po programie dłużej w stanach.. oczywiście jak najbardziej legalnie ;] W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania Z gory dzieki za wszelkie rady i sugestie . Pozdrawiam Tomek W jaki sposob najlepiej przedluzyc sobie pobyt po praktykach, z mozliwoscia dalszego i legalnego pracowania wiza pracownicza lub tez slub z milosci i legalizacja pobytu zadna wiza studencka-status studencki-turysta. takze szukaj zonki:)
rynr Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Jest taka mała szansa, że pracodawca Cię zasponsoruje - wiza pracownicza, ale jak możesz poczytać na forum nie jest to banalna sprawa.
sly6 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 lub tez mozna miec szczescie w losowaniu zielonej karty i dostac ja
pacio177 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 przez rok moze sie uda znalezc jaką chętną niewiastę
tomasz laszczyk Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 No w sumie czasu troche jest hehe a moze czasem padnie jakas wygrana na loterii <marzy> W każdym razie dzięki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.