sly6 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 Musisz miec napewno ten adres na rozmowie w Ambasadzie,mozesz tez ten adres zmienic na lotnisku ale jest jedno ale z tym bo moga to zmienic lub tez nie a wtedy GC dojdzie nie na nowy adres a na stary podany w formularzach..
dareknow0 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 Z własnego doświadczenia wiem ,że w tutejszych urzędach mają totalny b....l dlatego ja bym niczego nie zmieniał. Najlepiej podać adres od razu bo później to można szukać poczty i jej nie znaleźć.
Columbo Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 OK, znalazłem też tutaj w tym temacie: http://forum.usa.info.pl/topic/3983-zielona-karta-adres-odbioru/ http://forum.usa.info.pl/topic/19695-dv-2013-koszt-procedura/page__st__50
kamelx Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 Czesc mam male pytanko odnosnie losowania, jakie potrzebuje dokumenty gdy bede sprawdzal czy zostalem wylosowany, czy wogule jakies dokumenty osobowe sa potrzebne do tego?? z gory dzieki i pozdrawiam
Joanna30 Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 Potrzebujesz tylko numer potwierdzenia, jaki dostałeś wysyłając zgłoszenie.
kamelx Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 Dzieki wielkie za odpowiedz, pozdrawiam
kamelx Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 A jeszcze jedno pytanko bo wylecialo mi z glowy, podczas sprawdzania czy zostalem wylosowany bede tam cos musial drukowac tak jak przy skladaniu aplikacji wizowej poniewaz padla mi drukarka i wrazie W to udam sie gdzies do kawiarenki, pozdrawiam
Joanna30 Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 Wszystko, co będziesz musiał zrobić, będziesz miał napisane na stronie. Co tam będzie? Trudno powiedzieć, bo jeszcze nikt nie ma dostępu do tej strony.
sly6 Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 wazne jest aby ten numer zachowac i schowac go ..np wydrukowac,zapisac na dysku.. juz ludzie pisza na forach ze zgubili numer a co bedzie do rozmowy ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.