Skocz do zawartości

Porada - Jaki Kupić Plan Na Tel. Kom. W Usa

c4r0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Verizon!! Jesli oczywiście bedziesz chcieć miec amonament. Noe polecam ani t-mobile a szczególnie at&t- verizon ma zasięg gdzie dwa poprzednie juz dawno nie. Brak karty sie to mały ból, ale mozna sie przyzwyczaić.

Napisano

Verizon!! Jesli oczywiście bedziesz chcieć miec amonament. Noe polecam ani t-mobile a szczególnie at&t- verizon ma zasięg gdzie dwa poprzednie juz dawno nie. Brak karty sie to mały ból, ale mozna sie przyzwyczaić.

Przeczytaj uwaznie:

nie interesują mnie żadne umowy, plany taryfowe (lecę tylko na 3 miesiące)
Napisano

Dzięki wielkie za odpowiedzi.
Jeszcze tylko pytanie co do tego http://prepaid-phones.t-mobile.com/ , bo nie wiem czy dobrze rozumiem ten cały system - to polega mniej więcej na tym, że przykładowo -kupując iphone z kartą od t-mobile aktywuję ją na stronie t-mobile, wybieram plan jaki mi odpowiada np. 60$ miesięcznie i po prostu wpłacam sobie na konto co miesiąc tyle pieniędzy ,a po 3 miesiącach gdy wracam do Polski i karta nie jest mi dłużej potrzebna przestaje wpłacać,nikt nie wymaga ode mnie dalszych wpłat, wyjmuję kartę i tyle ?

Napisano

Dzięki wielkie za odpowiedzi.

Jeszcze tylko pytanie co do tego http://prepaid-phones.t-mobile.com/ , bo nie wiem czy dobrze rozumiem ten cały system - to polega mniej więcej na tym, że przykładowo -kupując iphone z kartą od t-mobile aktywuję ją na stronie t-mobile, wybieram plan jaki mi odpowiada np. 60$ miesięcznie i po prostu wpłacam sobie na konto co miesiąc tyle pieniędzy ,a po 3 miesiącach gdy wracam do Polski i karta nie jest mi dłużej potrzebna przestaje wpłacać,nikt nie wymaga ode mnie dalszych wpłat, wyjmuję kartę i tyle ?

Tak. Doladowujesz np. $180 i masz na trzy miesiace telefon. Po trzech miesiacach mozesz zrobic papatki bez zadnych konsekwencji.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam

Chciałam zakupić sobie w USA telefon galaxy 4, ale szukajac przez internet w sklepach na w best buy, nie moge polapac sie w tych telefonach. Jedne sa dziwnie tanie po 50 usd inne drozsze ale napisane ze jakis tam operator i cena 200 usd niby bez umowy ,ale taki sam tel od roznych operatorow jest.

Z tego co zrozumialam czytajac ten temat to

1.telefony z abo na 2 lata (odpada u mnie)

2.telefony tak jakby przypisane do jednego operatora bez karty sim w polsce nie beda dzialac? (odpada)

3.telefony unlocked??? Tak jakby zwykle telefony kazda karte wlozysz

Czy to dobry tok myślenia?

Ja bym chciala zamówic telefon,zaplacic karta i zeby dostarczyli na adres w usa,a ktos mi go przywiezie. Pytannie- jak ja mam szukac tego telefonu,by znalezc taki zwykly nieobrandowany galaxy s4 z lte i by dzialal w polsce i nie mial simlocka.

Chetnie jakies sugestie gdzie mozna kupic ten telefon najtaniej (przez internet) i prosila bym o jakis link do sklepu z tym telefonem, wy sie lepiej znacie gdzie kupic.

Napisano

Ja mam Galaxy w Verizonie na mikro SIM Card i nie ma już w nich Sim Locka. Niedawno bylem w Polsce i tam dzialal z tym ze na rynek USA Samsung wysyla inny model niż na Europe i trzeba go było w Polsce skonfigurować. Dealer Plusa zrobil to w kilka minut.

Napisano

Na amazonie zobacz - masz unlocked / international version i fullfilled by Amazon za $429 - takich cen musisz się spodziewać. Cokolwiek znacząco tańszego to albo scam albo abonament - nawet jak pisze no contract.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...