agatapaw Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 Jak wygląda i czemu niby inaczej ? Czemu Turcy nie zamykają swoich samochodów ? Bo nie są ani leniwi, ani głupi, więc są... ? A czemu amerykanie wdłg. Cb są inni od Turków ? Turcy nie zamykają swych aut z poczucia bezpieczeństwa ? A Amerykanie nie ? Widzę legendarną polską mentalność, czyli moralną wyższość nad wszystkim co pełza, fruwa, stąpa, lata, pływa, kroczy... No nad wszystkim. Lubię to
sly6 Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 a czesto to sie zdarza ,zbyt czesto ze sie kogos klasyfikuje i nie chodzi o Polakow czy tez Polonie ale spotykanych ludzi sa wyjatki ale bywa tak roznie z tym ze dla mnie nie ma roznicy kto gdzie mieszka,jakie ma obywatelstwo ale co daje innym i kim jest
pelasia Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 a temat ten sie nadal ciagnie... nastepny bedzie, dlaczego polskie toalety sie tak roznia od amerykanskich... ,,mi sie wydaje, ze ten temat zostal juz wyczerpany
sly6 Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 bo zawsze bedzie dlaczego a ja sie pytam po co sie pytac? ktos chce to zamyka ,ktos chce to nie zamyka mnie bardziej interesuje ze ktos kogo sie zna 2-3 tyg ufa Nam berdziej niz ktos kogo znamy od prawie samego poczatka .to jest ciekawy temat jak o pomocy itd ..tutaj mozna by nie zla opowiesc napisac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.