Dejmos Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dużo przeoczyłeś... Żadnego listu się nie dostaje, numer id sprawy to numer, który był podany na stronie z wynikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexypol Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ok, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexypol Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 czyli rozumiem, ze adres podaje sie po rozmowie z konsulem, a na rozmowe potrzebny jest tylko ten numer co jest prz nicku? a przy tym id jest napisane, ze jest 10 znakowy i jest podany w jakiejs teczce, ktora daje konsul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Adres na terenie US do wysyłki GC podałeś w formularzu DS-230, który razem z kilkoma innymi papierami wysłałeś do KCC. Musiałeś wysłać skoro wyznaczyli Ci datę rozmowy. Case Number ma format: 2013EUXXXXXXXX, gdzie X to cyfry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexypol Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ale mi chodzi o tego kuriera tnt w polsce. na stronie ustraveldocs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Rejestracji na stronie TNT musisz dokonać przed rozmową bo inaczej będziesz to musiał robić w ambasadzie i z tego co ktoś ostatnio pisał za taką przyjemność liczą sobie 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justi_87 Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 właśnie dostałam wiadomość o mojej wizycie w ambasadzie. dwa dni po opublikowaniu biuletynu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano85 Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 właśnie dostałam wiadomość o mojej wizycie w ambasadzie. dwa dni po opublikowaniu biuletynu! Super Justi_87 !!!! kiedy masz? oczywiscie trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 właśnie dostałam wiadomość o mojej wizycie w ambasadzie. dwa dni po opublikowaniu biuletynu! Super Justi_87 !!!! kiedy masz? oczywiscie trzymamy kciuki Oczywiście ja też trzymam kciuki!!! Ty jesteś na tym forum dłużej niż ja i pewno wiesz ode mnie więcej. Na pewno sobie poradzisz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 moze i ja bym sobie poradzil jakbym wyslal zgloszenie i wygral bo leci juz 7 rok tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.