Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Tak ja mam 29xxx :)

To chyba będzie ciężko, ale trzymam kciuki.

Nie wiem jak Wy się zapatrujecie na moje spostrzeżenie odnośnie dv2013 - z tego co zauważyłem na forach zdecydowana większość wylosowanych osób ma 24-30 lat, a więc wylosowane są osoby młode. Pytanie tylko czy nie wynika to z faktu, że na forach zazwyczaj udzielają się właśnie ludzie młodzi, co może zaciemniać obraz tych statystyk.

To chyba będzie ciężko, ale trzymam kciuki.

Nie wiem jak Wy się zapatrujecie na moje spostrzeżenie odnośnie dv2013 - z tego co zauważyłem na forach zdecydowana większość wylosowanych osób ma 24-30 lat, a więc wylosowane są osoby młode. Pytanie tylko czy nie wynika to z faktu, że na forach zazwyczaj udzielają się właśnie ludzie młodzi, co może zaciemniać obraz tych statystyk.

Na podstawie mojej rozmowy mogę powiedzieć, że to 50/50.

Na moim spotkaniu było razem 11 osób. W tym młodych ( z wyglądu) było 6 osób reszta to starsze.

:) Witam neli365 już mi lepiej, myślałem że tylko ja mam tak daleki nr.

Czytając poprzednie wpisy myślę że są różni wiekowo ludzie , ja jestem już po 50 , i liczę że dostanę tą gk

Witam Równiez :) hehe miejmy nadzieje że sie nam uda dostac na rozmowe :) a Ty również byłeś dolosowany w pazdzierniku ?

Witam Równiez :) hehe miejmy nadzieje że sie nam uda dostac na rozmowe :) a Ty również byłeś dolosowany w pazdzierniku ?

Nie wylosowano mnie w maju czyli na samym początku porobiłem badania plus inne dokumenty i chyba będę musiał robić to jeszcze raz bo roczek minie jak wezmą nasze nr :)

Nie wylosowano mnie w maju czyli na samym początku porobiłem badania plus inne dokumenty i chyba będę musiał robić to jeszcze raz bo roczek minie jak wezmą nasze nr :)

To sie troszke pośpieszyłeś z badaniami, ja nie zamierzam ich robić do momentu otrzymania zaproszenia na interview :) więc to może jeszcze troche potrwać. Dzwoniłam do KCC i powiedzieli Mi że Moje papiery doszły i że są przygotowane na interview i że mam obserwwać biuletyn :) Ahhh obserwuje cały czas.. zobaczymy , w kazdym razie pwodzenia :) Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...