KRK52 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich Wylosowałem numer 27xxx czy ma ktoś większy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neli365 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich Wylosowałem numer 27xxx czy ma ktoś większy ? Tak ja mam 29xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shmehr Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Tak ja mam 29xxx To chyba będzie ciężko, ale trzymam kciuki. Nie wiem jak Wy się zapatrujecie na moje spostrzeżenie odnośnie dv2013 - z tego co zauważyłem na forach zdecydowana większość wylosowanych osób ma 24-30 lat, a więc wylosowane są osoby młode. Pytanie tylko czy nie wynika to z faktu, że na forach zazwyczaj udzielają się właśnie ludzie młodzi, co może zaciemniać obraz tych statystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 To chyba będzie ciężko, ale trzymam kciuki. Nie wiem jak Wy się zapatrujecie na moje spostrzeżenie odnośnie dv2013 - z tego co zauważyłem na forach zdecydowana większość wylosowanych osób ma 24-30 lat, a więc wylosowane są osoby młode. Pytanie tylko czy nie wynika to z faktu, że na forach zazwyczaj udzielają się właśnie ludzie młodzi, co może zaciemniać obraz tych statystyk. Na podstawie mojej rozmowy mogę powiedzieć, że to 50/50. Na moim spotkaniu było razem 11 osób. W tym młodych ( z wyglądu) było 6 osób reszta to starsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikun Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 faktycznie na forach zwykle wylosowani to bardzo młodzi ludzie natomiast może to wynika z tego że np 8/10 zgłoszeń wysyłaja osoby b młode i statystycznie wylosowanych musi być więcej młodych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRK52 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Tak ja mam 29xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRK52 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam neli365 już mi lepiej, myślałem że tylko ja mam tak daleki nr. Czytając poprzednie wpisy myślę że są różni wiekowo ludzie , ja jestem już po 50 , i liczę że dostanę tą gk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neli365 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam neli365 już mi lepiej, myślałem że tylko ja mam tak daleki nr. Czytając poprzednie wpisy myślę że są różni wiekowo ludzie , ja jestem już po 50 , i liczę że dostanę tą gk Witam Równiez hehe miejmy nadzieje że sie nam uda dostac na rozmowe a Ty również byłeś dolosowany w pazdzierniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRK52 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam Równiez hehe miejmy nadzieje że sie nam uda dostac na rozmowe a Ty również byłeś dolosowany w pazdzierniku ? Nie wylosowano mnie w maju czyli na samym początku porobiłem badania plus inne dokumenty i chyba będę musiał robić to jeszcze raz bo roczek minie jak wezmą nasze nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neli365 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nie wylosowano mnie w maju czyli na samym początku porobiłem badania plus inne dokumenty i chyba będę musiał robić to jeszcze raz bo roczek minie jak wezmą nasze nr To sie troszke pośpieszyłeś z badaniami, ja nie zamierzam ich robić do momentu otrzymania zaproszenia na interview więc to może jeszcze troche potrwać. Dzwoniłam do KCC i powiedzieli Mi że Moje papiery doszły i że są przygotowane na interview i że mam obserwwać biuletyn Ahhh obserwuje cały czas.. zobaczymy , w kazdym razie pwodzenia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.