skwareek Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Walizki? ty juz powinnenes sie rozgladac za real estate w wymarzonym stanie a bilety miec w kieszeni lada dzien konsul zapuka do drzwi i wreczy oficjalnie zielona karte. I slusznie, nie ma mowy zebym sie osobiscie fatygowala do ambasady, lol .
ArMaNi 82 Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 Witam tak z ciekawości zapytam tych ludzi co wysłali swoje zgłoszenie na Dv 2013 , wysłaliście już na Dv 2014 ? czy czekacie do tego niby 22 a po tym czasie wyślecie nowe ?
mikun Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 Witam tak z ciekawości zapytam tych ludzi co wysłali swoje zgłoszenie na Dv 2013 , wysłaliście już na Dv 2014 ? czy czekacie do tego niby 22 a po tym czasie wyślecie nowe ? ja osobiscie mysle ze nie ma co czekac na 22 bo wg mnie nie dolosuja nikogo z europy albo jakąs znikomą wręcz liczbe osób z jakimiś mega numerami wysokimi
pablonh Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 Tak czy inaczej jedno nie przeszkadza drugiemu. Możesz wysłać zgłoszenie na dv2014 i 22-go sprawdzić status z poprzedniej edycji loterii, a nuż się uda.
kuluniaaa Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 mam pytanie co do nowego zgłoszenia jak mam licencjat to jakie wykształcenie w zgłoszeniu mam zaznaczyc?
koli773 Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 mam pytanie co do nowego zgłoszenia jak mam licencjat to jakie wykształcenie w zgłoszeniu mam zaznaczyc? University Degree
zyggy Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Chcecie się pośmiać, bo widze że nikt tego nie wyłapał, dv 2014 bedzie mieć też (może) 2 losowania, już nawet oficjalnie to zapowiedzieli https://www.dvlottery.state.gov/
mikun Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Chcecie się pośmiać, bo widze że nikt tego nie wyłapał, dv 2014 bedzie mieć też (może) 2 losowania, już nawet oficjalnie to zapowiedzieli https://www.dvlottery.state.gov/ teraz każde losowanie niby może mieć dodatkowe losowanie, to jest po prostu prewencyjnie jakby był mały odzew ale niski cut off swiadczy chyba jednak o tym że odzew jest spory
k11h Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 To czekanie na wyniki to ciężka próba psychiczna, tak wiele od tego zależy, tak wiele zmieni.
pyśka Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Kolega powyzej chyba troche przesadza, albo desperacja odbiera zdolnosc rozumowania. To tylko losowanie, a nie czekanie na decyzje o pacyfikacji calej wsi. Relax, no stress:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.