Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Marta jak niema szansy??? Proszę Cię, przecież neli365 dziś dopiero dowiedziala sie ze zostala wylosowana 1 maja, nadzieja zawsze umiera ostatnia

skoppiuj co ci sie pojawila ze wylosowalas jestem ciekawy dzieki pzoxdro graaaatki

Napisano

Marta jak niema szansy??? Proszę Cię, przecież neli365 dziś dopiero dowiedziala sie ze zostala wylosowana 1 maja, nadzieja zawsze umiera ostatnia

No tak, ale wnioskuję, że wyniki dolosowania zostały już ogłoszone dzisiaj, skoro Neli365 teraz została poinformowana a nie wcześniej, po 1 maja???

:-(

Właśnie Neli365 jak dasz radę zrobić rzut ekranu tego co Ci się wyświetla :-) Też chciałabym zobaczyć chociaż jak to wygląda :-) Pozdrawiam i GRATULACJE!!!

Napisano

No włąsnie, czyli, ciekawe czy ja byłam taką rezerwowa? czyli oni mnie nie dolosowali dzisiaj.. tylko 1 maja..taka mam date.. Hm to wszystko dziwne, te ich procedury :) no ale rezultat jest :):):) Dziekuje wszystkim za Gratulacje, I mam nadzieje ze Jutro wiecej osob sie dowie o wylosowaniu :)!! Pozdrawiam Serdecznie!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...