neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Patrix Dziekuje za Miłe Słowa I oczywiscie Tez Bede trzymala kciuki zeby Ci sie takze udalo Nawazniejsze to nie tracic wiary !! ))) Pozdrawiam neli365 Od kilku godzin żyjesz moimi marzeniami, dlatego życzę Ci powodzenia, musiałaś mieć ogromne szczęście. Szanse na wylosowanie GC w głównym losowaniu są bardzo małe, nawet sobie nie wyobrażam jak niewielkie były teraz. Nikt nie wie jaka to była liczba, mogło to być dosłownie kilka, kilkadziesiąt osób z 84 tysięcy zgłoszeń. Wiem !!!!! Dlatego sama nie wierze ze to nie jest sen!!! Po prostu jestem w totalnym szoku, naprawde )))!!!!!! Jutro zagram w totolotka , a co tam Tak sobie Mysle ze naprawde to jest nieprawdopodobne!!! ZE JA?? Ze Naprawde!! NIech ktos Mnie uszczypnie !!! Nawet Nie wiecie jak Mi na tym zalezalo Udalo Sie!!!!!!!!! Oczywiscie Dziekuje za Mile Słowa Mam nadzieje ze teraz Mi wierzysz Pozdrawiam Serdecznie I POWODZENIA !!
skwareek Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Ja tez Ci serdecznie gratuluje i... zazdroszcze naturalnie . A z tym trzymaniem numeru do wrzesnia do juz by sobie darowali, takie dawanie ludziom nadziei .
MartaGr Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Neli365 a tak z ciekawości, czy wypełniłaś już wcześniej aplikację o losowanie wizy dv2014 ? :-) Czy na razie czekałaś na wyniki dolosowania dv2013? ;-)
nomad Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 mam nadzieję, że tych co nie dolosowali powiadomią, że to koniec loterii. ciekawa sytuacja, jeśli mówią, żeby czekać z starymi numerami z DV2013 do przyszłego roku a tu DV2014 to gdzie tu logika ? jak ktoś nie wygra w tym DV2014 to dolosują z DV2013 ? pomieszanie z poplątaniem. nadal mam tą samą wiadomość po sprawdzeniu statusu, a jeśli nawet nie uda się, to niech napiszą kurde the end po i sprawie a nie takie głupie czekanie
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Neli365 a tak z ciekawości, czy wypełniłaś już wcześniej aplikację o losowanie wizy dv2014 ? :-) Czy na razie czekałaś na wyniki dolosowania dv2013? ;-) no Wlasnie wyslalam I nie wiem co to teraz bedzie , jesli zalapie sie na interview to zadzwonie do KCC I zapytam co z tym zrobic hehe naprawde to wszystko poplątane w tym roku no ale ja mysle ze zawsze sie znajda osoby ktore nie przystapia do calego procesu po wylosowaniu ,to zawsze moze kogos dolosuja .. Zreszta nie wiadomo jak to wszystko wyglada od "kuchni" Ja tez Ci serdecznie gratuluje i... zazdroszcze naturalnie . A z tym trzymaniem numeru do wrzesnia do juz by sobie darowali, takie dawanie ludziom nadziei . Dzieki Skwareek Powodzenia
Rademedes Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Google wlasnie znalazlo ciekawa prawidlowosc. My cytujemy forum immigration.com a oni nas hahaha Parodia
jaagoda Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Dzwonilam dzisiaj do KCC zeby zapytac sie co z tym dodatkowym losowaniem. Zadnych konkretow nie otrzymalam, ale bylam zachecana do sprawdzenia wynikow dzisiaj, a jesli dalej widnieje wiadomosc, ze nie zostalam wylosowana, to zeby w dalszym ciagu nie wyrzucac swojego numeru(confirmation number) i co jakis czas sprawdzac(numer jest wazny do konca wrzesnia 2013). Z tego wynika, i to tez potwierdzono w czasie rozmowy, ze w wypadku gdy "zabraknie" im wygranych to beda dolosowywac. Nie chciano mi udzielic na odpowiedzi na pytania czy ktos juz zostal dolosowany i ilu jest takich szczesliwcow, ale jak wynika z wiadomosci chociazby na tym forum, dodatkowe losowanie mialo miejsce.
sly6 Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 to taka mala niepewnosc do konca wrzesnia 2013 bedzie jak widze,, Neli byl juz taki przypadek ze ktos zostal wylosowany 2 razy ale i tak wyslal 2 razy te same formularze
nomad Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 nadal mam ten sam komunikat. komuś choć on się zmienił ?
pyśka Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Nadal ten sam - "early october". Albo dodatkowego losowania nie było, albo resztę mają tak daleko w d***, że nawet komunikatu nie zmienili.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.