matikk Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 We wtorek lecę luthansą z Warszawy przez Frankfurt do Chicago. Jakie macie opinie o tej linii?
Joanna30 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Ja mam dobre. A nawet bardzo dobre. Latałam wielokrotnie i po Europie i raz do USA (przez Monachium i Denver do Seattle, a potem przez Frankfurt do Wrocka). Jedzenie smaczne, obsługa miła. Jak raz mi odwołali lot z Londynu do (jeśli dobrze pamiętam) Monachium, to jeszcze w drodze na lotnisko dostałam smsa z tą informacją i wytyczne, gdzie mam się udać na Heathrow, żebym sobie 'zaklepała' następny lot na tej trasie. Dostałam też voucher na śniadanie, więc ogólnie byłam zadowolona Tu znajdziesz opinie na temat tej linii (i nie tylko): http://www.pasazer.c...ufthansa-18.php
neli365 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Ja równiez Bardzo polecam Latałam z Nimi kilka razy i zawsze bylo wszystko w jak najlepszym porządku!
kzielu Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Linia jak kazda inna - jedni lubia, inni nie, jak masz bilety kupione to i tak po jablkach...
rado77 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 A co powiecie na temat British Airways???
rado77 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 I jeszcze jedno pytanie ,mianowicie dlaczego londyn >NY 8,10 godz a powrot godz krocej???
Joanna30 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Nie leciałam, ale po opiniach, jakie czytałam/słyszałam marzę, żeby polecieć tymi liniami
kzielu Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 I jeszcze jedno pytanie ,mianowicie dlaczego londyn >NY 8,10 godz a powrot godz krocej??? Zobacz jak sa wyznaczone North Atlantic Tracks i jak wiatr zwykle wieje... BA jest wporzo jako linia, natomiast LHR to najbardziej dramatyczne lotnisko na jakim kiedykolwiek bylem.
aaleeksaandraa Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Latam tylko z Lufthansa na miedzykontynentalnych. W US- Virgin. Na pewno lot minie Ci dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.