tinililka Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 dziewczyny ta kopia dotyczy tylko K1 ? Czy CR1 tez?
Nigella Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest z CR1 - w przypadku K-1 oryginał karty szczepień idzie do koperty, którą oddaje się na lotnisku, a kopia potrzebna była mi do pakietu, który tu na miejscu, już po ślubie, wysyłałam, żeby dostać AoS.
tinililka Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 aha. Musze sie wiec dowiedziec. Dzieki
anka11 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Można starać się o AOS jeszcze przed ślubem?
kzielu Napisano 2 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Można starać się o AOS jeszcze przed ślubem? Na podstawie czego ?? Rozumiesz (sorry za bezposredniosc) w ogole pytanie ktore zadalas ? AoS to Adjustment of Status na podstawie malzenstwa z obywatelem US... (nie zawsze oczywiscie - czasami moze byc employment based - ale w kontekscie tego watku to malzenski) - wiec jak chcesz sie starac przed slubem ?
anka11 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Na podstawie czego ?? Rozumiesz (sorry za bezposredniosc) w ogole pytanie ktore zadalas ? AoS to Adjustment of Status na podstawie malzenstwa z obywatelem US... (nie zawsze oczywiscie - czasami moze byc employment based - ale w kontekscie tego watku to malzenski) - wiec jak chcesz sie starac przed slubem ? Teraz już rozumiem, sprawdziłam co to za skrót. I nie chcę się o nic starać, zadałam tylko pytanie (po fakcie zorientowałam się, co za głupotę palnęłam). Niektóre rzeczy jeszcze mi się mylą.
Laurka Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 Czy ktoś może wie na pewno i umie mi powiedzieć bez których szczepień na pewno mnie nie przepuszczą, a na które się nie patrzy, bo osoba nie kwalifikuje się ze względu na wiek? Pytam, bo mam problem z moją kartą szczepień i nie wiem co robić i co powiedzieć na badaniach np. "Sorry, że nie mam tego na papierze, ale byłam szczepiona - jak chcecie to pobierzcie krew i szukajcie obecności przeciwciał" :P
Magda10 Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 podpowiedzcie proszę gdzie znajdę wykaz obowiązkowych szczepień (gdzieś to widziałam ale teraz nie mogę na to trafić) z góry dzięki. . w mojej przychodni nie mają mojej karty szczepień ponieważ nie mają obowiązku przechowywania dokumentów dłużej niż 20 lat a ja mam trochę więcej. Pani z okienka powiedziała że muszę się doszczepić ponownie (na przypomnienie).
aga_k1 Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/immigrant_visas/pakiety-informacyjne/appointment-package-pol.html tu znajdziesz wszystkie informacje
Magda10 Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/immigrant_visas/pakiety-informacyjne/appointment-package-pol.html tu znajdziesz wszystkie informacje no wreszcie mam to. serdeczne dzięki aga.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.