fighter788 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Gdy skończę szkołę chcę wyjechać na zarobek do USA . Miasta jakie mnie interesują to Nowy Jork , Chicago i ewentualnie Detroid . Nie mam tam nikogo , żadnej rodziny , znajomych - nikogo. Czy warto wyjeżdżać do USA za chlebem ? Jak tam jest naprawdę ?? Przyznam , że od dziecka ciągnie mnie do Ameryki i od zawsze chciałem tam zamieszkać , a później starać się o obywatelstwo.A tak przy okazji to ile trzeba mieć pieniędzy , żeby móc otworzyć własną firmę w USA ?? Słyszałem , że całkiem sporo.
kzielu Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Nie moge.... Zdajesz sobie sprawe ze nie mozesz sobie po prostu wyjechac ? To ze chcesz to super - jestes jednym z kilku miliardow ktorzy chca. Modzi - limit wieku ? Please......
fighter788 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Wiem , że już jest miliony takich tematów na tym forum ale chcę wiedzieć.... nie pomogłeś mi
Joanna30 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Opadły mi ręce OP, na jakiej podstawie chcesz tam wyjechać? Bo same chęci to ciut za mało... Wiesz, że żeby wyjechać do USA należy mieć właściwą do tego wizę?
fighter788 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Tak wiem.... żeby się tam dostać będę brał udział w loteriach wizowych co roku i może się uda.... chodzi mi o wizę emigracyjną.
lochraven Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 No ale o co ci chodzi? W związku z którąś z wiz imigracyjnych?
fighter788 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 No ale o co ci chodzi? W związku z którąś z wiz imigracyjnych? no chodzi mi o to żeby się tam dostać to będę starał się o wizę imigracyjną.... taką jaką się dostaję przy wygranej zielonej karty
lochraven Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Ale na jakiej podstawie? Loterii? To zacznij snuć plany jak już cię wylosują, będziesz miał sporo czasu.
coldsauce Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Gdy skończę szkołę chcę wyjechać na zarobek do USA . Miasta jakie mnie interesują to Nowy Jork , Chicago i ewentualnie Detroid . Nie mam tam nikogo , żadnej rodziny , znajomych - nikogo. Czy warto wyjeżdżać do USA za chlebem ? Jak tam jest naprawdę ?? Przyznam , że od dziecka ciągnie mnie do Ameryki i od zawsze chciałem tam zamieszkać , a później starać się o obywatelstwo.A tak przy okazji to ile trzeba mieć pieniędzy , żeby móc otworzyć własną firmę w USA ?? Słyszałem , że całkiem sporo. Kolejny ten sam temat w tym samym stylu - tragedia.....jakas plaga.....najlepsze jest to "Detroit" - ludzie o jasniejszej karnacji niz opona uciekaja z tamtad w tempie expresowym, a Ty chcesz tam jechac za chlebem.... : http://www.youtube.com/watch?v=LTQFtNLvcl8 pierwszy lepszy link.....
agatenka Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 O kurde.. Ciekawy filmik, wiedzialam ze jest tam nie za ciekawie, ale nie sadzilam ze az tak...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.