Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tylko nie wiem czy ten wyciąg z konta też musze miec przetlumaczone przez tlumacza na angielski? a poza tym ja na swoim koncie jako student az tak wysokich srodkow nie mam ;P wiec moi rodzice mieli dac wykaz ze swojego konta, ale nie wiem jak ma niby wygladac to zaswiadczenie/list?

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja miałem 6 tysiecy po zapłącie 5.5 poprosiłem żeby mi przelali 3 tysiące żebym miał to teraz na wyciągu za miesiąc luty :P Raczej nie musi być tłumaczony wyciąg. Kwota musi być podana bez przewalutowania czyli PLN.

Napisano

U was też tak ciężko chodzi myCIC? U mnie strasznie wolno działa i czasem wywala i tak sie zastanawiam czy ja mam cos nie tak czy tak po prostu to chodzi.

Napisano

Wykazać Kwote na Koncie - W PLN --

Idziesz do Banku, prosisz o " wyciag z rachunku"

Dostajesz wydruk -> popros o pieczatke z podpisem.

Z tym tematem gnasz do tlumacza przysiegłego ...

Tyle

Napisano

a przeciez pisali ze mamy zakladac konto i nalezy miec kase w walucie w dolarach kanadyjskich a nie zl i zadnego tlumaczenia! to co jest prawda?

a gdzie tak było napisane?

Napisano

Mam pytanie odnośnie tego formularza IMM 1295, w pytaniu 9 Country where applaying: podawaliście date do kiedy byliście obywatelami RP???? to jest dla mnie bez sensu...???

I jeszcze w Details of intended work in Canada pkt.9 LMO - czy wpisywaliście jakis numer????? Z tego co wiem LMO number nadawany jest jesli ktos stara sie przedłużyć pobyt w Kanadzie. A jak wpisuje N/A to pole podświetla sie na czerwono... :angry::huh:

i pozdrawiam Pania Elżbiete z Ustki:) tu koleżanka ze Słupska:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...