elzbieta90 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 tylko nie wiem czy ten wyciąg z konta też musze miec przetlumaczone przez tlumacza na angielski? a poza tym ja na swoim koncie jako student az tak wysokich srodkow nie mam ;P wiec moi rodzice mieli dac wykaz ze swojego konta, ale nie wiem jak ma niby wygladac to zaswiadczenie/list? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja miałem 6 tysiecy po zapłącie 5.5 poprosiłem żeby mi przelali 3 tysiące żebym miał to teraz na wyciągu za miesiąc luty Raczej nie musi być tłumaczony wyciąg. Kwota musi być podana bez przewalutowania czyli PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 U was też tak ciężko chodzi myCIC? U mnie strasznie wolno działa i czasem wywala i tak sie zastanawiam czy ja mam cos nie tak czy tak po prostu to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diverse Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ta chodzi teraz fatalnie Raczej nie ma się co dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciekawy12 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 to jak jutro pojde zalozyc konto dewizowe z taka kwota to bede miec problemy? przeciez bede miec na zaswiaqdczeniu ze posiadam 2500 tys cad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modern warfare Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja mam numer 238 i wciaz 1szy etap... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon34 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wykazać Kwote na Koncie - W PLN -- Idziesz do Banku, prosisz o " wyciag z rachunku" Dostajesz wydruk -> popros o pieczatke z podpisem. Z tym tematem gnasz do tlumacza przysiegłego ... Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciekawy12 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a przeciez pisali ze mamy zakladac konto i nalezy miec kase w walucie w dolarach kanadyjskich a nie zl i zadnego tlumaczenia! to co jest prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elzbieta90 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a przeciez pisali ze mamy zakladac konto i nalezy miec kase w walucie w dolarach kanadyjskich a nie zl i zadnego tlumaczenia! to co jest prawda? a gdzie tak było napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smylka Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Mam pytanie odnośnie tego formularza IMM 1295, w pytaniu 9 Country where applaying: podawaliście date do kiedy byliście obywatelami RP???? to jest dla mnie bez sensu...??? I jeszcze w Details of intended work in Canada pkt.9 LMO - czy wpisywaliście jakis numer????? Z tego co wiem LMO number nadawany jest jesli ktos stara sie przedłużyć pobyt w Kanadzie. A jak wpisuje N/A to pole podświetla sie na czerwono... i pozdrawiam Pania Elżbiete z Ustki:) tu koleżanka ze Słupska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.