Santos9 Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, Ktore studio filmowe lepiej zwiedzic? Ktore lepsze? Warner czy Universal? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinang Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Universal jest bardziej jak park rozrywki. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś o robieniu filmów w wielkich studiach to polecam bardziej Warnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie byłem w żadnym ale Universal Studios to chyba jest całkowicie park rozrywki, z roller coasterami itp, który po prostu jest na terenie wytwórni i jest, że tak powiem hollywood-themed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 W Universal jest też studio tour, gdzie się przejeżdża przez pozostałościach, czy po samych planach filmowych. Takich wielkich rollercoasterów tam nie ma, a te, co są, są związane z filmami i tym, co się w nich działo (np. Mumia, Jurassic Park). Ja byłam właśnie w Universal i nie w Warnerze... Jak chcesz zobaczyć zdjęcia, to zapraszam: http://www.fan-fiction.za.pl/strona/j22.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathew75 Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Oba te miejsca to parki rozrywki. W Warner Bros byłem w Madrycie. W Universal Studios nie byłem, (w Singapurze kończyli budować) ale podobno są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASKA4 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Bylam w Universalu w LA. Rollercoasterów tam nie ma, ale jak ktos mial ochote, to mogl sie przejechac takim specjalnym samochodem z doczepionymi wagonikami. Przejezdzalismy przez rozne czesci Universalu, Momentami osoba mowiaca przez mikrofon prosila nas, zebysmy zachowali przez kilka minut cisze, bo akurat cos kreca. MI osobiscie bardzo sie podobalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinang Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Warner Bros. to studio filmowe a nie park rozrywki. Universal tak samo. W LA Universal funkcjonuje dla ludzi z zewnątrz w formie parku rozrywki. Natomiast Warner Bros prowadzi wycieczki po swoich halach zdjęciowych, plenerach, dekoracjach i ogólnie po terenie studia. Nie ma tam żadnych rollercoasterow i tym podobnych. A w Madrycie to ja nie wiem jak jest. Dopiero planuję odwiedzić Hiszpanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makdonald Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ale sie porobila filozoficzna dyskusja. A ja sie pytam : co pic ? Cole czy Pepsi ? Bo niby mowia " kto lepsi pije Pepsi"..... Ale jak jest na prawde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja Pepsi nie lubię A co do tego, który park rozrywki wybrać... Najlepiej samemu zadecydować http://www.universalstudioshollywood.com/ http://vipstudiotour.warnerbros.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Mój kolega uważa, że pepsi to podróbka coli zrobiona przez Murzynów, bo oni mieli zakaz picia prawdziwej coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.