Irvinna Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Życzę Państwu, biorącym udział w DV Lottery na rok fiskalny 2014, w przededniu ogłoszenia jej wyników - powodzenia. Osobom, które wiążą swoją przyszłość ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki Północnej, spełnienia marzeń.
Dragony Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Również życzę wszystkim powodzenia Oby każdy zobaczył upragnioną informację Ja staram się ostudzić swoje myśli, ale nie da się ukryć że im bliżej tym jest to trudniejsze Człowiek choćby podświadomie ma nadzieję...
Dragony Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 @rynr - dziękujemy Ci, to miłe...echh
beataa Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Dokładnie rok temu przeczytałam informację o wylosowaniu zielonej karty, a dziś mam 4 tygodnie do wyjazdu. Trzymam kciuki za tych którzy o tym marzą, albo naprawdę potrzebują.Powodzenia!
Janusz666 Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Wyniki jutro. Ja w lekkim stresie, ta loteria to dla mnie ostatnia szansa... powoli kończą mi się pomysły na przedłużenie pobytu tutaj. Powodzenia Wam is obie życzę
mi0706 Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Wyniki jutro. Ja w lekkim stresie, ta loteria to dla mnie ostatnia szansa... powoli kończą mi się pomysły na przedłużenie pobytu tutaj. Powodzenia Wam is obie życzę Tutaj to znaczy w US? A czy wiesz, że jeżeli wylosujesz to wizę będziesz miał dopiero za jakiś rok? Do tego czasu jeśli ci sie wiza skończy, będziesz musiał wyjechać z US! Jak zostaniesz nielegalnie to pożegnaj się z wizą z loterii!
OLUDOMI Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Dokładnie rok temu przeczytałam informację o wylosowaniu zielonej karty, a dziś mam 4 tygodnie do wyjazdu. Trzymam kciuki za tych którzy o tym marzą, albo naprawdę potrzebują.Powodzenia! jeszcze nie rok jutro będzie rok a tak poza tym to wielki szacun, że udało Ci się otworzyć stronę z wynikami loterii 1 maja bo serwery były cały czas przeciążony ja szczęśliwą wiadomość otworzyłam dopiero 3 MAJA O 4,30 RANO dopiero wtedy serwery BYŁY NIE PRZECIĄŻONE:D także dla tych co czekają na jutro to radzą się ejszcze uzbroić w dwu dniową cierpliwość powodzenia
minimalist300 Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Panie i Panowie, ostatnie szybkie pytanie przed wynikami (wolę zapytać teraz niż jak będą rezultaty, bo wtedy pytania się posypią). Więc, zakładając, że mnie wylosowali, wysłałem dokumenty i czekam na rozmowę. Dostaję wiadomość, że wizyta w ambasadzie ma odbyć się 15 października (teoretycznie), więc powinienem wyjechać do USA do 15 kwietnia. W międzyczasie rozpoczynam roczny kurs full time w college w UK, który kończy się pod koniec czerwca 2014. Jakie jest ryzyko, że jeśli powiedzmy pojechałbym w Marcu do znajomych na 2-3 tygodnie i wrócił dokończyć szkołę (następnie wrócił na stałe do US na początku lipca), że zielona karta została by mi odebrana. Miał ktoś podobną sytuację? Da się to jakoś zaznaczyć, przy wyjeździe z US?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.