sly6 Napisano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 a teraz zobaczcie w dawnych loteriach dlaczego byly rozne numery
rynr Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 w innym temacie pisałem teorie o tych numerach, to zobaczcie co o tym myslicie - bazowałem na danych z zeszłego roku. Troche sie dyskusja porozlewała po tematach, może ktoś dałby rade jakoś to ogarnąć, albo umówimy się na jakiś temat luźnych teorii? Ogólnie nie mam nic przeciwko dyskusji, ale nie lubie jak przychodzi ktoś nowy i wszystkich dookoła poucza w każdym popularnym temacie, jakby to było forum sześcioklasistów. Wiekszość użytkowników jest dorosła i ma jakieś doświadczenia - wielu chcących wyemigrować była wcześniej na W&T i akurat Ci wiedzą jak wyglada życie gdy trzeba zarobić na to i tamto.
viciu080 Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 Witam wszystkich. Czy ktoś może mi powiedzieć jak się potwierdza kwalifikacje, w moim przypadku to ukończenie liceum lub ewentualnie studiów. Nie ma żadnej informacji a w FAQ-u jest punkt 1. Potwierdzić kwalifikacje Pozdrawiam
leszekny Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 Witam wszystkich. Czy ktoś może mi powiedzieć jak się potwierdza kwalifikacje, w moim przypadku to ukończenie liceum lub ewentualnie studiów. Nie ma żadnej informacji a w FAQ-u jest punkt 1. Potwierdzić kwalifikacje Pozdrawiam Dobre pytanie Też już je zadawałem ale nikt nie udzielił odpowiedzi Pozdrawiam
rynr Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 nie jestem specjalistą, ale pewnie chodzi o ksera/skany dyplomów? Szkoły też chyba mogą wystawić potwierdzenie.
viciu080 Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 No właśnie. Na stronie rządowej USA też nie ma za bardzo sprecyzowanych instrukcji. Na innym portalu piszą że odesłać trzeba tylko dwa formularze, dwa zdjęcia i tę kartkę z kodem kreskowym. Resztę dokumentów w tym właśnie świadectwa itd. bierzemy dopiero na rozmowę. Jest nawet wytłuszczone żeby żadnych "civil documents" nie wysyłać do Kentucky. Więc chyba nie wysyłamy świadectw jeszcze.
paradoox Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 Czym najlepiej wysłać te DS-230 i DSP-122. Pocztą?
Marekire Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 Jest dokładnie tak jak viciu080 napisał a formularze wysyłamy zwykłą pocztą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.