lochraven Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 oho, widzę kasowanie postów zaczęło się na całego! po drugie jak gal nie rozumiesz słowa lewak, to go nie używaj. lewacki to był RAF.
jkb Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 O to chyba mnie coś minęło Nawiązując do powyższego, chyba się już ogólnie u polskiej, zaściankowej katoprawicy przyjęło nazywania "lewactwem" wszystkiego i wszystkich, którzy odbiegają ideologicznie od przekonań tychże. Aż żal pośladki ściska
makdonald Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 e, ja tam pije zimnego lecha prosto z eksportu
jkb Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 I zapijasz krwawą mary? Pamiętaj - padłeś, powstań, Powerade!
siemasz Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Jestem obecnie w trakcie oglądania (już ponad godzina minęła) no i tu muszę przyznać punkt Obamie. Romney się dość porządnie topi. Pozdrawiam! Nie wiem gdzies Ty widzial jak to Romney sie tak topi , chyba rozne debaty ogladalismy! Nic nie straciłaś, nawet próbowałem oglądać, ale po 5 minutach mało nie usnąłem. Widziałem tylko, jak Romney się za wszelką cenę próbował zdystansować od Busha. Zostalo mu zadane pytanie co maja wspolnego z Bushem jako ze sa z tej samej partii i na nie odpowiedzial. Nie widze w tym niz zlego. Co mial powiedziec- ze sa kumplami i maja identyczne poglady ?
jkb Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Nie wiem gdzies Ty widzial jak to Romney sie tak topi , chyba rozne debaty ogladalismy! No ja oglądałem tę z Obamą i Romneyem. Może zły kanał włączyłeś i Ci America's Next Top Model leciał?
randy Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 No i co tak przycichlo? Chlopaki i dziewczyny? Skonczyly sie pomysly kto byl lepszy a kto gorszy?
gal Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 No i co tak przycichlo? Chlopaki i dziewczyny? Skonczyly sie pomysly kto byl lepszy a kto gorszy? Nie ma znaczenia w tej chwili wyborcy juz doskonale wiedza na kogo glosuja.
mikun Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/romney-wygra-w-usa,1,5284691,wiadomosc.html
mikun Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/obama-czy-romney-zniesienia-wiz-do-usa-nie-bedzie,1,5288278,kiosk-wiadomosc.html znowu o wyborach i zniesieniu wiz punk widzenia maxa kolonko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.