Dragony Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 no ale to nie ma nic wspólnego z pomocą lub jej brakiem. To właśnie jest brak szacunku dla innych ludzi. To smutne, ale faktycznie jest wielu ludzi którzy szukają okazji byle kogoś naciagnąc i oszukać
sly6 Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 tak jest wielu a potem nalezy pokazywac ze nie jest sie wielbladem bo ktos cos zrobil,,tak zrobil zle,nie tak ale czy ja mam za to placic?
kanadol Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 kanadol jest naszym dyżurnym trollem i kto to mowi
jkb Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 chciales powiedziec ja po-mowie kogos Widze, ze lubisz wkladac slowa w cudze usta. Ale nie martw sie, niczego innego sie po Tobie nie spodziewamy
kanadol Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 Widze, ze lubisz wkladac slowa w cudze usta. Ale nie martw sie, niczego innego sie po Tobie nie spodziewamy Ja tez nic PO Tobie sie nie sPOdziewam
jkb Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 Ja tez nic PO Tobie sie nie sPOdziewam Masz jakas analna fiksacje na temat PO? Nie wiem, nie moja partia
KaeR Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 jkb, jakby Cię w Polsce nie było jakiś czas, to po, przepraszam, PO tym, jak ktoś wyróżnia PO w każdym wyrazie POznajemy leminga, któremu się nie POwiodło. :>
kanadol Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 Masz jakas analna fiksacje na temat PO? Nie wiem, nie moja partia Moja tym bardziej nie No nareszcie, sie w koncu chociaz z jednym zgadzamy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.