donmichallo Napisano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2012 witam ponownie, widzę że mój temat się rozwinął Tak więc okazało się, że musiałem wyrobić nowy paszport bo już na starym nie chcieli mnie wpuścić do stanów ze cztery lata temu ;d Nowy do odbioru za niecałe dwa tygodnie ( po przykolorowaniu historii) tak więc będę miał mało czasu na złożenie wniosku, moje pytanie brzmi czy do tego wniosku będą mi potrzebne jakieś dodatkowe informację, które posowało by załatwić już wcześniej ? Chciałbym być maksymalnie przygotowany podczas wysyłania wniosku. Bo z tego co wyczytałem zdjęcia są potrzebne dopiero przy ewentualnej rozmowie.. Będę wdzięczny za każdą pomoc !
sly6 Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 a jak wyslesz zgloszenie bez zdjecia?> teraz potrzebujesz tylko zdjecia reszta papierow bedzie potrzebna ale blizej sierpnia,wrzesnia 2013.
Joanna30 Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Paszport nie jest potrzebny do złożenia wniosków. Paszport jest potrzebny na rozmowę w ambasadzie. Teraz potrzebne są tylko zdjęcia.
sly6 Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 paszport jest potrzebny na badania medyczne
donmichallo Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2012 tak więc jutro tylko fotki i lecimy z koksem zdjęcia standardowe do wizy, prawda ? Jeszcze raz dziękuję za pomoc ! dobrej nocy
sly6 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 a widziales instrukcje?zapoznales sie z tym dobrze co do zdjec? moze od tego zacznij
maykell Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 A ja mam takie pytanie jeszcze, Czy zdjęcie, które teraz zamieszczam we wniosku mam mieć na ewentualną rozmowę w formie fizycznej ? Czy mogę zrobić sobie zdjęcie u fotografa dopiero po wylosowaniu?
Aberek Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Dokładnie tak. Zdjęcia w formie papierowej wysyła się dopiero po wylosowaniu do KCC
sly6 Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 i zabiera sie tez taka fotke na badania medyczne maykell ile Ty tematow czytales z loterii wizowej?>to bylo podawane w roznych tematach i postach o dv 2013...poczytaj dobrze te tematy..
maykell Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Mnie chodzi o jeden szczegół, czy w całej procedurze musi być to samo zdjęcie (elektroniczne we wniosku i następnie już papierowe po wylosowaniu)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.