serafina Napisano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2014 do tego dochodzą wspaniałe zapachy kwiatów i drzew i wieczorne cykanie świerszczy, ja jako mieszczuch zwracam zawsze na to uwagę Cytuj
jkb Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2014 Floryda, w szczegolnosci latem, to stan dobry dla bakterii beztlenowych, ale nie ludzi... Cytuj
mariano85 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2014 Anubis : 2 Day @ $ 21.50 USD $ 43.00 USD Drop Charge $ 0.00 USD AIRPORT CONCESSION FEE RECOVERY $ 4.82 USD VEH LICENSE FEE RECOVERY .20/DAY $ 0.40 USD VA ADDITIONAL TAX $ 1.74 USD VA RENTAL FEE $ 0.87 USD VA RENTAL TAX $ 1.74 USD * Total Charges: $ 52.57 USD ile kosztuje insurance za dzien?i jakie jeszcze koszta są ktore tutaj nie sa wliczone? Cytuj
KaeR Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2014 Anubis : 2 Day @ $ 21.50 USD $ 43.00 USD Drop Charge $ 0.00 USD AIRPORT CONCESSION FEE RECOVERY $ 4.82 USD VEH LICENSE FEE RECOVERY .20/DAY $ 0.40 USD VA ADDITIONAL TAX $ 1.74 USD VA RENTAL FEE $ 0.87 USD VA RENTAL TAX $ 1.74 USD * Total Charges: $ 52.57 USD ile kosztuje insurance za dzien? i jakie jeszcze koszta są ktore tutaj nie sa wliczone? Wygląda na to, że wszystko wliczone. Ubezpieczenie to coś około 12 na dzień. Około. I też zależy które. Waiver czy liability. Ja używam swojego własnego liability jak pozyczam samochód. Cytuj
serafina Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Moje pierwsze dni w CA Na razie zarejestrowalam sie po SSN, bylam w Credit Union zalozyc konto, niestety bede mogla dopiero majac SSN. Goraco i parno (!), obowiazkowy rzut oka na ocean w La Jolla shores, woda ciepla(?) co okazalo sie niespodzianka, ponoc ze wzgledu na La Nina. Zajadm sie dojrzalymi awokado W sklepach do wyboru, do koloru, ja bezproblemowo znalazlam pieczywo chrupkie Jutro jade do DMV wezme moze jakies ksiazeczki z przepisami ruchu Generalnie piekne tereny, moze pagorki wytrzebione i brak drzew w krajobrazie przy oceanie, ale co tam Cytuj
haneczka019 Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 No proszę, miałam pytać kiedy wylatujesz, a ty już na miejscu . Cytuj
medeski Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Moje pierwsze dni w CA Na razie zarejestrowalam sie po SSN, bylam w Credit Union zalozyc konto, niestety bede mogla dopiero majac SSN. Goraco i parno (!), obowiazkowy rzut oka na ocean w La Jolla shores, woda ciepla(?) co okazalo sie niespodzianka, ponoc ze wzgledu na La Nina. Zajadm sie dojrzalymi awokado W sklepach do wyboru, do koloru, ja bezproblemowo znalazlam pieczywo chrupkie Jutro jade do DMV wezme moze jakies ksiazeczki z przepisami ruchu Generalnie piekne tereny, moze pagorki wytrzebione i brak drzew w krajobrazie przy oceanie, ale co tam Super! La Jolla piekne pisz jak Ci pojdzie w DMV - my tez tam niedlugo bedziemy Cytuj
serafina Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 No proszę, miałam pytać kiedy wylatujesz, a ty już na miejscu . No tak sama podroz byla ciekawa aczkolwiek meczaca, airberlin otrzymuje ode mnie ocene 4 w skali do 6. Lotnisko Tegel otrzymuje ode mnie 1/6, male ale dziwne, przy odprawie wzieli mnie na strone i sprawdzali czy nie ma na moich ubraniach prochu jakiegos :/ W trakcie lotu do Chicago siedzialam sama, wiec moglam sie rozlozyc troche, obsluga bardzo mila, jedzenie uszlo w tlumie. Minus dla linii american - w trakcie 4h lotu do San Diego nie dali jedzonka, wiem ze to norma, ale jednak... Do San Diego nadciagaja upaly, jak dowiem sie jak wyglada sprawa testow w DMV to napisze Aha, dzisiaj tez jade do lokalnej przychodni, moze udziela mi info o ubezpieczeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi