Kamila Chabros Napisano 29 Maja 2017 Zgłoś Napisano 29 Maja 2017 Czy da rade wszystko zrobic w dwa dni - wizyta u lekarza a kolejnego dnia wizyta w ambasadzie? Wraz z narzeczonym dopiero zaczynamy przygode z K1. Korzystamy z pomocy adwokata, wiem ze nie jest to konieczne. Generalnie chcialabym zeby juz bylo po wszystkim i zwiazku z tym juz mysle i planuje co i jak to rozplanowac wszystko. Czy urzedy wydaja oryginały aktow urodzenia? Boje sie ze moga mnie odeslac z kwitkiem i tylko kopia. A z tego co widze jest potrzebny orginal. Ile zdjec wizowych wszystkich razem jest potrzebnych? Ile powinnam wywolac? Dziekiuje za odp!
Patipitts Napisano 29 Maja 2017 Zgłoś Napisano 29 Maja 2017 24 minuty temu, brygiii napisał: W2 + IRS transcript za 3 ostatnie lata? Za ostatni rok
Patipitts Napisano 29 Maja 2017 Zgłoś Napisano 29 Maja 2017 16 minut temu, Kamila Chabros napisał: Czy da rade wszystko zrobic w dwa dni - wizyta u lekarza a kolejnego dnia wizyta w ambasadzie? Wraz z narzeczonym dopiero zaczynamy przygode z K1. Korzystamy z pomocy adwokata, wiem ze nie jest to konieczne. Generalnie chcialabym zeby juz bylo po wszystkim i zwiazku z tym juz mysle i planuje co i jak to rozplanowac wszystko. Czy urzedy wydaja oryginały aktow urodzenia? Boje sie ze moga mnie odeslac z kwitkiem i tylko kopia. A z tego co widze jest potrzebny orginal. Ile zdjec wizowych wszystkich razem jest potrzebnych? Ile powinnam wywolac? Dziekiuje za odp! Jak widać w np moim ostatnim wpisie da radę nawet w 1 dzien i to z duuuzym zapasem czasu kazdy odpis aktu urodzenia jest oryginałem. Tylko musisz poprosić o odpis zupełny a nie skrócony. I spokojnie. Nie nerwuj mowię ja nerwus nie taki diabeł straszny
margherita_s Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Mam wizę!!! Czekałam niemiłosiernie długo, bo aż 5h... Ale pani konsul była przemiła, rozmowa trwała 5 minut, pytania: jak długo się znamy, od kiedy jesteśmy parą, kiedy planujemy ślub, czy już mam suknię, czego najbardziej nie lubię w moim narzeczonym i co myślę o jego rodzicach.
MoniaS Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Gratulacje!!!!! Uczucia radości tego dnia nie zapomnisz nigdy.
Patipitts Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Gratulacje!!! Bardzo sie cieszę ja dzwoniłam wlasnie do ambasady, maja juz nasze dokumenty, ale jak spytałam czy mogę juz umawiać rozmowę, to pani troche kręciła nosem i niby zostawiła to do mojej decyzji ale zaleciła czekać na pakiet 3. Jak myślicie lepiej poczekać czy sie umawiać? Nie ukrywam ze zalezy mi na czasie... a wszystkie dokumenty juz mam gotowe i tylko czekają na Interview.
ilon Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Umawiaj. Ja np nigdy nie dostalam pakietu z Ambasady, bo chyba gdzies zaginal i umowilam bez tego
Patipitts Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Ok dzieki za info wieczorem siądę i poumawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.