Skocz do zawartości

Nikt Ostatnio Nie Pisze Ile Czasu Trwaly Ich Procedury K1

freja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ehh mam rozmowę w czwartek i wlasnie zaczailam ze mam blednie wystawione zaświadczenie o niekaralności...<_< zaznaczyłam tylko kartotekę karną a podobno musza byc wszystkie trzy... No coz, lecę rano do sądu. Moze mi poprawia albo wystawia nowe... dobrze ze obczailam teraz a nie jutro o tej porze :D takze uczulam tych co zrobili podobny błąd. Jutro po południu wyruszam do Warszawy i w czwartek wielki dzien :) a potem od razu hyc nad morze :) trzymajcie kciuki!

• Odpowiedzi 1,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czekaj ja miałam tylko kartokeke karna a córka dodatkowo dla nieletnich bo powyżej 16 roku życia. Ale sie upewnij bo widzę ze od zeszłego roku wiele zmian. 

Napisano
35 minut temu, Patipitts napisał:

Ehh mam rozmowę w czwartek i wlasnie zaczailam ze mam blednie wystawione zaświadczenie o niekaralności...<_< zaznaczyłam tylko kartotekę karną a podobno musza byc wszystkie trzy... No coz, lecę rano do sądu. Moze mi poprawia albo wystawia nowe... dobrze ze obczailam teraz a nie jutro o tej porze :D takze uczulam tych co zrobili podobny błąd. Jutro po południu wyruszam do Warszawy i w czwartek wielki dzien :) a potem od razu hyc nad morze :) trzymajcie kciuki!

Ja zrobilam dokladnie to samo. Musieli mi wystawic nowe, nie mogli juz naprawic tego wczesniejszego. ;> 

Napisano
14 godzin temu, ilon napisał:

Ja zrobilam dokladnie to samo. Musieli mi wystawic nowe, nie mogli juz naprawic tego wczesniejszego. ;> 

Tez mialam to samo i musialam wyrobic nowe :-) 

Napisano

Gratulacjeeee brygiii :):):) jezuuu ja mam takiego stresa, ze nie mogę jeść.. możesz opisać jak u Ciebie było? O co cie pytali, wszystkie dokumenty ktore miałaś... ile czasu wszystko zajęło, bede wdzięczna.

Napisano

Słuchajcie No i mam mega lipę. Dzwonili do mnie z ambasady ze ogolnie nie miałam prawa zapisac sie na jutro na rozmowę bo nie otrzymałam od nich pakietu i moja sprawa nie jest jeszcze gotowa na Interview. W zwiazku z czym mam czekać na pakiet 3 i dopiero mogę umawiać. Nie to jednak jest najgorsze. Cos zle zrobiłam umawiając te spotkanie w zwiazku z czym pomieszały sie im moje dwie aplikacje- ta o K1 i o turystyczna o ktora składałam wniosek jakos 2 lata temu :( musze teraz dzwonić do tego całego CGI i wszystko odkręcać :( 

Napisano

Ooo no co Ty!? Pierwszy raz o takim przypadku slysze. Nie mowili ile mniej wiecej to potrwa? W tym CGI zawsze jak dzwonilam to byli ogarnieci i zawsze pomogli :) 

Napisano
6 godzin temu, Patipitts napisał:

Słuchajcie No i mam mega lipę. Dzwonili do mnie z ambasady ze ogolnie nie miałam prawa zapisac sie na jutro na rozmowę bo nie otrzymałam od nich pakietu i moja sprawa nie jest jeszcze gotowa na Interview. W zwiazku z czym mam czekać na pakiet 3 i dopiero mogę umawiać. Nie to jednak jest najgorsze. Cos zle zrobiłam umawiając te spotkanie w zwiazku z czym pomieszały sie im moje dwie aplikacje- ta o K1 i o turystyczna o ktora składałam wniosek jakos 2 lata temu :( musze teraz dzwonić do tego całego CGI i wszystko odkręcać :( 

Ja takze mialam ten sam problem z umawianiem sie na rozmowe w Ambasadzie. O ile dobrze pamietam, nie dzwonilam nawet do helpdesku z CGI- tylko wyslalam wiadomosc wyjasniajac,ze zaczelam umawiac spotkanie w Ambasadzie przed wypelnieniem wniosku ds-160, dlatego tez na wydruku potwierdzenia widnial numer wniosku o wize turystyczna. Problem zostal rozwiazany nastepnego dnia.

Napisano

Ja jestem po prostu wściekła. Dupa a nie ogarnięci w tym CGI. Rozmawiałam z jakas panią ze wschodnim akcentem ktora odesłała mnie pod inny numer który ponoć czynny jest od 14-16. Juz mi cos zapachniało zle i ja poinformowałam ze rozmawiałam z ambasada i mam rozmawiać z nimi czyli z tym CGI w mojej sprawie a nie z ambasada ale tamta pani mnie utwierdziła ze sie pod zły numer dodzwoniłam i dała inny. Dzwonię pod ten drugi numer. Oczywiście zajęte. Dodzwoniłam sie po 15. I co? Oczywiście po drugiej stronie ambasada. Na poczatku w ogole nie zaczailam ze to ambasada i wszystko nakreśliłam, pani wzięła ode mnie numer WRW, wszystkie dane, poinformowała ze następne terminy to na sierpień (wtf) i mnie dalej przełączyła do... babeczki ktora dzwoniła do mnie rano z ambasady. A to do mnie z "buzia" po co ja znowu (?) dzwonię, jak miałam nie umawiać spotkania tylko wyjaśnić z CGI te nieścisłości z wiza turystyczna. To tłumacze jej (kolejny raz) ze tamta babka z CGI mnie tu przekierowala. Kazała znów dzwonić do CGI a jak tamta mnie odeśle to znów do ambasady i oni juz sobie wyjaśnia. I znowu gadałam z ta panią z CGI ze wschodnim akcentem, nie była juz taka miła, wręcz chamska, naprawiła co prawda ten numer na potwierdzeniu i juz jest dobrze, wysłała mi nowe potwierdzenie ale nic mi nie wyjaśniła w jaki sposób ja pózniej mam sie na spotkanie umówić, na moje pytania odpowiadała tak szybko ze nic nie rozumiałam a jak prosiłam zeby powtórzyła to prawie krzyczała do mnie jak do niedorozwiniętej :/ ogolnie teraz mam czekać na pakiet 3 a jak przyjdzie to mam sie umawiać na spotkanie. Jeszcze nie wiem jak, bede pewnie próbować jakos telefonicznie to załatwić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...