freja Napisano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2014 Dziękuję Teraz tylko przetrwać stres wywiadu Tam nie ma zadnego stresu, naprawde.
Gość Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 No i jest wiza Wszystko rzeczywiście bez stresu i problemów. I pani konslul bardzo miła, widać, że była zaznajomiona w naszej sprawie )
Gość Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 gratulacje gdzie bedzie Twoje POE? Chicago A z tamtąd lot do Waszyngtonu. I dzięki
Gość Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Dokładnie do Dulles Airport Trochę się obawiam lądowania w Chicago - słyszałam, że lotnisko jest ogromne - boję się zgubić
Laurka Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Gratulacje Roelka Na lotnisku nie da sie zgubic. Wszedzie sa znaki, strzalki i tablice xD
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 i kolejka pomiedzy terminalami wiec dowiezie Cie na miejsce
margolcia88 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 I w końcu ja się mogę pochwalić - wiza przyznana Cała przygoda zaczęła się z końcem listopada, w styczniu były już zatwierdzone papiery i przekazane do NVC , mogłam już iść w lutym do ambasady , ale w związku z moją szkołą przedłużałam w czasie, bo i teraz badania są ważne tylko pół roku. Ogólnie dziękuje Wszystkim bardzo serdecznie za pomoc w tym "pierwszym" etapie w czerwcu wylot
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.