MoniaS Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 Gratuluje !!! Widze,ze w miare szybko to wszystko idzie - nawet z RFE Dzięki. Czuje się jakbym wygrala w Lotto. Szybko idzie, co prawda te RFE opóźniło o cały miesiąc ale jest dobrze. To i wasze tuż, tuż.
paula052787 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 super gratuluje ja ciagle czekam, juz bym chciala miec to za soba i spokojnie planowac sam wyjazd... Wiesz juz co z badaniami?p.s. widzialam dzis na VisaJourney Monika & Mike, domyslam sie ze to o Was chodzi?
MoniaS Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 Dzięki tak to my, nawet te same zdjęcie Jutro muszę zadzwonić i umówić badania ale gdzieś na połowę sierpnia bo muszę mieć ten nieszczęsny numer z NVC. No i jeszcze musze zadzwonić na Płocką bo mój 10 latek zamiast RTG robi test IRGA. Dobrze że mieszkam niedaleko Warszawy. Zaraz i wasze będą już chyba maj zaczynają. Jeszcze muszę dowiedzieć się skąd bierze się i co to za formularz I 97 potwierdzenie przybycia czy jakoś tak.
Asiula1982 Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 nie wierze ! "Case was approved, on July 13th 2016 we approved your form I-129F. " Nie wierze ..bylam przekonana ,ze dostaniemy najpierw informacje o RFE ( narzeczony nie dolaczyl mojego fiancée letter of intent).
MoniaS Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 No to super !!! To gdzie robisz badania w Warszawie?
Asiula1982 Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 No to super !!! To gdzie robisz badania w Warszawie? Mieszkam w Krakowie, więc moge badania zrobic tutaj, Jak tylko Dave potwierdzi, ze to jest zatwierdzenie wniosku , a nie pomylka - to zaczne orientowac sie w wolnych terminach u lekarza. Rozmowy sa tylko w Ambasadzie w Warszawie.?
MoniaS Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 No tak jak w Krakowie mieszkasz to bez sensu do Warszawy. A rozmowa to nie wiem chyba można i w Krakowie. Tu gdzieś na forum było o tym.
MoniaS Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 Tylko Warszawa lejdis Dzięki za info. Ja i tak do W-wy bo rzut beretem mam. Uff wciąż nie mogę uwierzyć, że to początek końca.
paula052787 Napisano 14 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2016 Monia umawialas juz tego lekarza? nie ma problemow z terminami?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.