ilon Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Ja jestem dalej zameldowana i jak sie nie myle to moja mama cos chyba mowila, ze nie musi placic za mnie za smieci. U mnie jest liczone na osobe, nie pamietam dokladnie ale okolo dyszki. ;>
sly6 Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 tak chodzi o śmiecie.. Chodzi tez np o czynsz.
ilon Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Watpie ze czynsz sam w sobie bedzie tanszy, tylko dlatego ze jest zameldowanych mniej osob.
solleone Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Nie doczytałam dokładnie na stronie Wilanów Family Practice, że oni chcą zdjęcia paszportowe i zrobiłam 6 zdjęć w formacie zdjęcia do wizy. Myślicie, że będzie to jakiś problem czy przyjmą mi te zdjęcia? Badania mam jutro.
MoniaS Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Spokojnie zdjecia dobre. Na badaniach do RTG wezmą jedno i dr Gajer też weźmie jedno do karty szczepień.
solleone Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Dziękuję za odpowiedź. A możesz mi powiedzieć jak dokładne jest to badanie ogólne u dr. Gajera? W innym wątku ktoś napisał, że badanie jest bardzo szczegółowe i trochę się denerwuję.
Gość Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Jak nie masz nic do ukrycia to nie masz po co sie denerwowac.
MoniaS Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 45 minut temu, Roelka napisał: Jak nie masz nic do ukrycia to nie masz po co sie denerwowac. To prawda. A doktor pyta o wszystkie operacje przebyte choroby ogląda ciebie od stóp do głowy. A to trwa. Nie ma co się denerwować. Gość jest miły.
solleone Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 A co to znaczy, że ogląda Ciebie od stóp do głowy? Mam nadzieję, że nie przeprowadza on badania ginekologicznego :p. Myślę, że to byłaby już lekka przesada.
MoniaS Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Nie no co ty. Zagląda w uszy, gardło, bada neurologicznie, wzrok sluch itd. Nawet kiedy moja córka była badana byłam obecna. Nie ogląda tez piersi. Nie ma sie co martwić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.