gal Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 pierwsze słysze o facecie ale ok Widzisz jak malo jeszcze slyszales. Taka "praktyka" czesto jest bardzo edukacyjna, w kazda strone, kwestia tylko checi. A wykonywanie pracy operatora koparki nie koniecznie stoi na przeszkodzie. Potrzebna jest tylko elastycznosc, ktorej niestety wielu z nas nie ma.
Sleak Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Po pierwsze - żadna praca nie hańbi. Po drugie- jeśli chcesz dostać się do USA na początek praktycznie każdy program jest dobry, aby poznać tamtejsze realia i porozglądać się za pracą, która Cię interesuje i pracodawcy, który chciałby Cię zatrudnić(co jest baaardzo trudne).
Dominik1990 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Po pierwsze - żadna praca nie hańbi. Po drugie- jeśli chcesz dostać się do USA na początek praktycznie każdy program jest dobry, aby poznać tamtejsze realia i porozglądać się za pracą, która Cię interesuje i pracodawcy, który chciałby Cię zatrudnić(co jest baaardzo trudne). Ale nie niemożliwe dałeś Mi nadzieje czyli wg CIebie jaki Program Byłby dobry taki na start ??
sly6 Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 taki w jakim bys byl dobry ,dobrze sie czul ..a nie jedziesz na au-pair i sie meczysz tam
Sleak Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 dobra opcja to work tylko tu musisz byc conajmniej po 1 roku studiow ale jesli chcesz tam wyjechac to oprucz loteri czy malzenstwa to jedyna opcja, czyli skonczyc studia i wiza pracownicza o ktora nie latwo
Dominik1990 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 taki w jakim bys byl dobry ,dobrze sie czul ..a nie jedziesz na au-pair i sie meczysz tam Z dziecmi nigdy nie sie nie meczyłem raczej mi frajde sprawialo Pewnie moj poziom intelektualny xD nie no zarcik ale powaznie nigdy nie traktowałem tego jako zajecie z ktorego sie mozna utrzymac i nie dla Faceta a co do studiów to zaoczna szkoła sie wlicza do tego ??
SuperTraveller Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Studia zaoczne się liczą, nie liczy się natomiast szkoła policealna (wieczorowa, zaoczna).
Sleak Napisano 27 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Studia zaoczne się liczą, nie liczy się natomiast szkoła policealna (wieczorowa, zaoczna). Z tego co pamiętam, był jakiś wał, że chyba się liczyła ale to były chyba konkretne kierunki i jakieś tam inne wymagania, ale to byś musiał poszukać. http://forum.usa.info.pl/topic/20880-work-travel-pomoc/page__hl__policealna#entry154427
Dominik1990 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Z tego co pamiętam, był jakiś wał, że chyba się liczyła ale to były chyba konkretne kierunki i jakieś tam inne wymagania, ale to byś musiał poszukać. http://forum.usa.inf...lna#entry154427 Obecnie zaocznie w policealnej ucze sie w zawodzie Ratownik Medyczny wiec ktoś napisał mi o elastyczności jestem taka osoba. Nie stoje w 1 dziedzinie. Z tego Wynika że sie liczą policealne ( nie każda musialbym sie dowiedzieć). Myslicie jak bym sie pobawił w nianie to przydały by sie referencje ze stowarzyszenia ze chodziłem i pomagałem młodym w odrabianiu i nauce ??( Wolontariat) Bo miałem przez 6 miesiecy że działałem więc mam jakies podstawy? Doradzcie bo czytałem o tym AuPair i to jest w miare ciekawe no ale z tego co czytam wola kobiety
Sleak Napisano 27 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Jakby Ci odmówili ze względu na płeć to jawna dyskryminacja i jest to karalne... Poza tym na rozmowie każdy argument się przyda, jeśli lubisz dzieci to leeeeeć hen daleko za ocean na AuPair
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.