sly6 Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 zmiana jest i owszem ale chlopak-mieszkanie z nim to czy juz jakas duza wiez z Polska to nie wiem.. Masz zwiekszac swoje zwiazki z Polska a nie odchodzic z pracy
KaeR Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 zmienia sie moja sytuacja....do tej pory pracowałam..za najniższą krajową,mieszkałam z rodzicami-i pewnie to były te słabe więzi z polską....pod koniec miesiąca przeprowadzam się do chłopaka i prawdopodobnie nie będę przez jakiś czas pracować...jak wypełniac wniosek gdysię nie pracuje i jest na utrzymaniu kogos...jak to widzi konsul ?? No po takich pozytywnych zmianach nic tylko lecieć do ambasady.
kikka75 Napisano 18 Września 2013 Zgłoś Napisano 18 Września 2013 czyli nici z wycieczki do NY....a tym bardziej z sylwestra...... czyli trzeba czekac na cud...
sly6 Napisano 19 Września 2013 Zgłoś Napisano 19 Września 2013 jakie nici wiele mamy historii na tym forum ze ktos byl po wize po raz 2-3 i dostal ja a nic sie w jego zyciu nie zmienilo inny Konsul,ktos wyciagnal wnioski z rozmowy i byla wiza Mozesz np powiedziec ze Cie narzeczony utrzymuje teraz i mieszkacie razem ale jak kto powiesz to juz inna sprawa,ma byc to wiarygodne
ilya_ Napisano 19 Września 2013 Zgłoś Napisano 19 Września 2013 jak wogole przebiegla Twoja rozmowa ? czy konsul pytał się coś o Twojego chłopaka ?
kikka75 Napisano 19 Września 2013 Zgłoś Napisano 19 Września 2013 konsul pytał jedynie gdzie pracuje ,co robie,ile zarabiam,czym sie zajmują rodzice,są na emeryturze więc pytał co robili jak jeszcze pracowali,dodam że mieszkam z rodzicami,pracuje jako sprzedawca i zarobki to 1600....panna bez dzieci....pytał do kogo jadę i na ile..jadę do znajomej na około 3 tygodnie-bo tyle mam urlopu....o nic więcej nie pytał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.