Jakob149 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 SLEAK w mmodelingu nie trzeba miec bogatych rodzicow bo np za samolot czy hotel placi agencja tylko pozniej zabieraja jakas czesc z wyplaty .PAULINO napisze na priv
c4r0 Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 Zgadzam się z Tobą, ale wychodzi na to15 lat to wcale nie musi być za młody wiek (a tak napisałeś).
renox Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 Co za czasy nastały,nawet dzieci chcą uciekać z Polski.
Brian2 Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 Ludzie ratunku... Modelem w NYC?! W tym wieku... Nie bądź lekkomyślny bo to Cie zgubi. Idź do liceum i przyjedź chociaż na Turystycznej na kilka tygodni. Co Ci przyszło do głowy... kto by Ci to wszystko zorganizował? Nawet do samolotu by Cie nie wpuścili, z całym szacunkiem...
Sleak Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Ludzie ratunku... Modelem w NYC?! W tym wieku... Nie bądź lekkomyślny bo to Cie zgubi. Idź do liceum i przyjedź chociaż na Turystycznej na kilka tygodni. Co Ci przyszło do głowy... kto by Ci to wszystko zorganizował? Nawet do samolotu by Cie nie wpuścili, z całym szacunkiem... o to mi mniej więcej chodziło a ty Jakob po co ten bulwers? chodziło mi o to, że jak chcesz się UCZYĆ to musisz mieć bogatych rodziców.
Jakob149 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 widac jak sie znacie .Po 1.do usa samolotem w wieku 15- 16 mozna leciec samemu zalezy od lini.2. model/ modelka lataja sami bez zadnych osob z agencji 3. jak sie nie znacie to nie piszcie nic bo dobrze mi wiadomo ze lataja w moim wieku po swieci np LA NYC JAPONIA MEDIOLAN
Jakob149 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 SLEAK mam rodzine w usa jak bym chcial sie tam uczyc .a gdybym powiedzmy byl moddelem to nie pogodzil bym tego razem bo jeden wyjazd potrafi trwac nawet 2mies wiec uczyc moge sie zawsze .
sly6 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 a ta rodzina oplaci Ci szkole? jesli sam nie umiesz szukac agencji to ktos Ci pomoze w tym,powodzenia zycze.
Joanna30 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 A czy Ty czasem nie jesteś tym modelem, który ostatnio nie dostał wizy B1/B2? Był tu taki temat założony przez agentkę modela kilka tygodni temu...
Paulina_89 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Droga Paulino ale chyba nie w tym wieku... Do szkoły to jeszcze, ale rodzice muszą mieć naprawdę fuuuurę forsy... A branża modelingu to nie jest 5 zdjęć na dzień, 15 minut i dawaj pan $5000, tylko całe dnie spędzone z fotografem, wizażystą itp., a jeśli Jakob tak pisze, to moim zdaniem nie miał z tym nic do czynienia, tak jak ja np. chciałbym projektować samochody bo pomysłów mam straaaasznie dużo, lecz niestety ręka nie ta:( ale planuję się zapisać na rysunek i może coś z tego wyjdzie Wlasnie ten wiek to najlepszy wiek, zeby zaczac szukac dobrych agencji. Kiedy ja przechadzalam sie po centrum handlowym zaczepila mnie jedna pani, ktora szukala modelek, a ze jestem wysoka i chuda, to wpadlam jej w oko dala mi swoja wizytowke, ale sama widzialam, ze mina jej zzedla, kiedy jej powiedzialam, ze mialam (wtedy) 21 lat, bo oni szukali kogos do 20 roku zycia. Z ciekawosci odeslalam jej maila z wymiarami tak jak mnie prosila, i odpisala ze wymioary super, tylko szkoda ze mam 21 lat Takze albo szkola albo kariera, tu trzeba wybierac bardzo wczesnie. jesli moglabym cofnac czas to kto wie haha
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.